Alles perfect verlopen

Een dringende bestelling gedaan, en alles mooi op tijd geleverd gekregen.

uitstekend!

informatief aan de telefoon en zeer correct probleempje opgelost, dit werd ook meteen verstuurd

Uitstekende service!

Bij mijn order werd een week levertijd vermeld en tot mijn verbazing was de koelkast er binnen 2 werkdagen. Tot aan de deur geleverd. Percect!

Opgelicht

Ik heb in juni 2 stoepborden gekocht. Volgens de beschrijving op de site zijn de stoepborden uitgevoerd met 3 lagen UV bestendige verf. Daar is niets van waar. De verf schilferde af na 5 dagen. Na klacht indienen gebeurt er niets. Ze hebben enkel de beschrijving op de website aangepast. Jawel de 3 lagen UV bestendige verf zijn verdwenen. Triestig!

het roerzeef reeds gebruikt

De doos zag er nieuw uit, doch eenmaal uitgepakt konden we schrammen door schuren zien, in de hoekjes hebben etensresten gevonden. Dus we zijn zeker niet tevreden. We gaan het niet terug sturen, we hebben het goed gekuist en we gaan het deze week gebruiken. Groeten, Pierre Vrijens

Vlotte bealing en levering

Bestellen was gemakkelijk en levering uitstekend

Makkelijke zoekfunctie en prima afwikkeling

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd, ik zou wel graag een factuur in pdf automatisch ontvangen.

Snel opgestuurd en snel geleverd.

Doet wat besteld is

Gewoon duidelijk en snelle service

Snelle en correcte levering

Mijn pakket was snel en goed geleverd

Op tijd geleverd

Artikel kwam overeen met omschrijving

Duidelijke website met snelle service

Fijne webshop voor horeca professionels

Levering conform afspraak

Men doet wat men belooft

Lang moeten wachten op mijn levering

Ik heb helaas wegens omstandigheden lang moeten wachten op mijn levering door bepaalde leverings problemen. Echter vind ik het jammer dat ze niet echt communicatie was van Horecavoordeelshop. Ikzelf heb altijd achter updates moeten vragen. Na meer dan twee maand uiteindelijk geleverd! Vorige aankoop ging wel heel vlot.

correcte levering

heb een menukaart houder besteld doch met een klein deukje in de inox paal. doch de verpakking was intact ?

Website komt niet overeen met geleverd product

Reactie op mails zijn zeer goed. Direct informatie via telefoon en mail ontvangen. Maar technische gegevens op website komt niet overeen met effectieve technische gegevens van machine terwijl wij net voor die factor bij jullie besteld hebben.

dik in orde

Geweldige service , product was er niet wat ik besteld had Werd netjes gebeld en kreeg een mooi alternatief aangeboden. hier kunnen sommige nog heel veel van leren

Mooie producten voor een mooie prijs

Zeer snelle levering en goed product

Stevige tafel

Degelijke tafel. Beetje aan de hoge kant.

Geleverd product kapot aangeleverd

Product kapot aangeleverd. Product is door mij pas later gecontroleerd i.v.m. niet meteen benodigd. Hierdoor val ik 2 weken buiten de retour termijn Bij openen bleek het kapot te zijn. Retourneren blijkt niet meer mogelijk te zijn en er kan geen oplossing gegeven worden. Uitkomst kapot product en volledig moeten betalen. Ondanks eigen schuld aangaande de termijn zou je verwachten dat er mee gedacht zou worden

Snelle en correcte service

Laatst hier een wafelijzer besteld en correct en snel geleverd. Prima service

super snelle levering

Alles netjes verzorgd, komen afspraken na en super snelle levering

Goeie service en snelle verzending

Mijn bestelling heb ik super snel ontvangen en zeker een goeie service, ook telefonisch.

Een man een man, een woord een woord

Bestelling op voorraad, snel in huis.

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.