Helaas lang gewacht.

Het artikel nu ontvangen, we zijn er erg blij mee.

Horecatafel is nooit bezorgd. In verkeerd transport terecht gekomen en aan andere klant verkocht.

Horecatafel is nooit bezorgd door DPD. Volgens Track en Trace in verkeerd transport terecht gekomen en daarna weer doorverkocht aan andere klant, omdat er een grote vraag is naar deze tafels. Horecavoordeelshop zegt dat de tafel wel bezorgd is bij mij, maar dat ik tot 2x niet thuis was. De Track en Trace geschiedenis van DPD bevestigt echter mijn verhaal.

De levering duurde erg lang en dit werd niet altijd gecommuniceerd.

Door problemen heeft de levering van de tafel erg lang geduurd. De communicatie hierover was matig. Gelukkig is de tafel nu binnen. 1 schroefje paste helaas niet, maar de tafel staat.

Betere product info noodzakelijk

Levering was prima, geen opmerkingen over. Het uitzoeken van de producten is soms wat lastig door gebrek aan info of matige of onvolledige info. Zo hebben wij nu een product wat totaal niet aan de verwachting voldoet, omdat het op de foto veel groter leek. Een afmeting erbij was toch wel het minimale wat handig was geweest om erbij te zetten.

Great

Yes

Geweldige service

Ik heb online gekocht en had mijn artikelen optijd en netjes ingepakt heel snel thuis

Snelle en goede verzending :)

Vlot en correct afgehandeld

Vlotte verkoop, snel geleverd.

Goed maar kan beter

Een deel van mijn aankoop is binnen 1 dag geleverd. De rest gaat wss binnenkort aankomen wanneer het bij hun aankomt. Ik heb de klantenservice via whatsapp aangesproken 3 dagen geleden, maar nog geen antwoord. Kan beter maar niet slecht.

Goede kwaliteit,snelle levering.

Prima ervaring!

Zo hoort het, en zo doen zij het.

Ideaal bakplaat

Staat buiten onder de overkapping ..uitgeprobeerd en er heel blij mee. We gebruiken m in plaats van een barbecue.

Gied geregeld goedkoop

Ik heb waspoeder besteld deze site was de goedkoopste snelle levering

Prima service en snelle levering

Afwikkeling van de bestelling ging snel. Tijdige levering. Geen commentaar

Netjes geleverd en afgehandeld

snelle service, scherpe prijs, afspraken nagekomen

snelle service, scherpe prijs, afspraken nagekomen.

Goed product en goede service

Snelle levering van de koelkast! En hij doet precies wat hij moet doen. Fijne grote koelkast. We hebben wel 1 plank extra bij besteld voor net wat extra opberg ruimte. Maar verder zeer te vreden!

Bestelling op laatste dag niet geleverd

3 weken geleden bestel de helft van de bestelde goederen word geleverd na bellen om te vragen waarom de helft is geleverd werd gezegd dat de rest nog door de dag geleverd zou worden ... niet dus ... bellen mailen geen antwoord pas 1 dag later een email dat ze de rest niet kunnen leveren dit non pas na 1 maand... opening van onze vestiging kon hierdoor niet doorgaan, geen enkel compensatie ...

Prima service, ook na verkoop, zeeeeer belangrijk

Koelkast is geleverd zoals werd afgesproken en mailtjes na de levering werden ogenblikkelijk correct beantwoord en behandeld. Zeker een aanrader!

correct

juist product aan de jusite prijs

Prima bedrijf

Goede service en prijs

Prima Webshop

Groot assortiment. Snelle levering, zoals beloofd op de website.

Snelle levering van een mooi product.

Goede website, snel geleverd , mooie producten

mirjamnl1

alluminium bakplaten zijn ideaal voor koekjes te bakken, blijven netjes, makkelijk te reinigen

Waw ... top Nederlandse service

Eerste maal samen gewerkt met Horeca voordeel. Online prima uitleg gekregen en vervolgens aankoop gedaan ... weeral prima ...

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.