Waw ... top Nederlandse service

Eerste maal samen gewerkt met Horeca voordeel. Online prima uitleg gekregen en vervolgens aankoop gedaan ... weeral prima ...

Netjes geleverd.

Jammer dat de koelkast op voorraad was en toen ik betaald had was hij niet op voorraad. Moest lang wachten op de koelkast.

Hel snel service goi prijs

Ik verwacht niet so snel goi service

Product niet ontvangen

Product is afgeleverd op een pickup point, bezorger is niet aan de deur geweest, ook geen briefje in de bus ontvangen. Degene voor wie het pakket was is beperkt en kan niet een pakket van +10 kg en 1,3 meter breed 500 meter dragen. Horecavoordeelshop meldt een klacht bij DPD maar kunnen verders weinig doen.

Ruim aanbod , perfecte service

Correcte service ,communicatie en zeer ruim aanbod.

Topservice

Snelle service en een perfect product. Precies zoals omschreven. Met deze ovenwanten zullen we onze handen niet meer verbranden!

Zeer scherp geprijsd, voor een super kwaliteit!

Duidelijke omschrijving op de site. Dualit 2x2 combi broodrooster, zo scherp geprijsd zie je hem nergens!

Goede prijs kwaliteit

Snelle levering en goede prijs kwaliteit van de parasols

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Gevonden naar wat ik op zoek was!

Pedaal afvalbak gevonden naar waar ik lang op zoek was!

zeer mooie tafel

ze staan klaar bij al u vragen topservice

Mooi product slechte communicatie verzending

De terrasset bolero is van goede kwaliteit en het design is heel mooi. Ook de prijs en kwaliteit verhouding is goed. Wat wel een tegenvaller was was de communicatie rond de verzending. Op de verwachtte leverdatum werd deze niet geleverd om vervolgens een aantal dagen later onverwacht (zonder bezorgbericht) op de stoep te staan met pallet. Gelukkig konden de buren dit oplossen maar is natuurlijk niet wenselijk zo.

Snelle service en prijs kwaliteit

Snelle service en prijs kwaliteit

Goed leveren

Snel bezorgd en goed kwaliteit

Goede service. Staan je met raad bij.

Ik had verschillende vragen over bepaalde items. En bij sommige stond 4 stuks te bestellen . Was voor mij te veel . Werd direct in de computer aangepast,zodat ik er bv 2 kon bestellen. Er wordt goed mee gedacht.

Supersnel geleverd en een kwaliteitsproduct voor een betaalbare prijs.

Ik heb een kleine Drachser koelkast gekocht voor een inbouwbar in een tuinoverkapping. Koelkast voorziet prima in de behoefte. Een kleine koelkast waar voldoende ruimte is om een zomeravond volop te kunnen genieten van koele drankjes. Voorzien van prachtige led-verlichting. Enige nadeeltje hij is niet echt zuinig in gebruik.

Geweldig geholpen en goede service

vlugge bediening.

Ik weet niet hoeveel die tafel weegt (in ieder geval voor 1persoon veel te veel) om in en uit te laden.

Prima, snel geleverd

Top ervaring!

Winkel met groot assortiment. Netjes verpakt en verstuurd. Als je vragen hebt krijg je bijna gelijk antwoord via het contact formulier. Komt afspraken na. Kortom zeker aan te raden!!!

Perfect geregeld

Ik heb mooie producten gekocht bij de Horecavoordeelshop! Snel en goed verpakt geleverd!

Positief

Prima product, goede communicatie en snelle levering.

Snelle reactie via chat en delivery met 1 dag!

Even een check gedaan via de chat of het artikel op voorraad en direct de bestelling gedaan. Volgende dag direct geleverd. Keurig!

Vlotte bediening

Mooi tafeltje, op tijd bezorgd.

Ik ben blij met het aluminium terras tafeltje. Het ziet er mooi uit, het was wel even zoeken hoe het in elkaar te zetten, maar dat lukte uiteindelijk prima.

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.