goede snelle service

snel contact en goed advies

Topbedrijf levert topservice

Snelle levering, na mijn (late) wijziging is dit supersnel en deskundig en zeer klantvriendelijk opgelost. Ik beveel Horecavoordeelshop ten zeerste aan!

Goede producten en snelle levering

heel tevreden

Uitstekend vlotte bezorging.

Heb iets bij jullie gekocht en dag later werd het al bezorgd super

mijn bestelling na 12 werkdagen nog steeds niet ontvangen

heb een bestelling gedaan van een vriezer. Na 9 werkdagen telefoontje gekregen dat ze deze op de tiende werkdag zouden leveren. Ik plaats mijn bestelling van ijsjes bij mijn leverancier maar de diepvriezer komt maar niet af. Op de twaalfde werkdag contact opgenomen en krijg ik als mededeling dat er een foutje gemaakt is in het magazijn en ik nog minstens drie werkdagen zal moeten wachten. Dus voor een simpel vriezertje moet ik 21!!! dagen wachten :-(

Heldere site, snelle levering, correct verpakte goederen, heldere communicatie per mail. Prijzen zijn netjes. Wat wil je nog meer?

Snel en netjes geleverd Ben heel tevreden met mijn aankoop

Mooi product en super snelle levering!!!!!

Goede service, snel geleverd en goede prijs/kwaliteit verhouding. KHN ledenkorting ook fijn!

Geen beter adres voor betaalbare menukaarten, zeker in deze tijden! De KHN lidmaatschap korting is erg fijn.

Mijn inductiekookplaat voor de laagste prijs en snel ontvangen.

Mooi product, correct geleverd

Mooi product, correct geleverd

Goed en prima verpakt

Wij zijn zeer tevreden! Snelle levering en handig verpakt en in elkaar te zetten

Blinispan 3-Vaks 3x10cm De Buyer

Website Horeca Voordeelshop is goed en levering is snel. Niet tevreden over " Blinispan 3-Vak 3x10cm De Buyer " volgens website kan deze op inductie worden gebruikt. Je ziet echter dat er een slechte warmte verdeling is,

precies zoals verwacht en snel geleverd

voldoet geheel aan verwachtingen, handige kleine krijtbordjes. Ik gebruik ze in de wijnkelder.

super service

snelle levering van het bestelde product. bedankt

In orde!

Product zoals beloofd! Iets langere levertermijn....

Heb mijn levering nog niet compleet binnen

Zoals eerder gezegd levering nog steeds niet compleet

uitstekend en snel geholpen!

bovendien het bestelde product vervolgens keurig geleverd

Snelle levering, kwaliteit

Goede kwaliteits terrasstoelen voor bij onze vakantiehuisjes

Het is voor herhaling vatbaar om iets te bestellen!!

Supersnelle levering!! Geweldig!!

Omdat ze hier enorm veel koffie drinken Is dit wel de beste koop die we gedaan hebben

Een aanrader

VLOTTE EN CORRECTE AHFHANDELING VAN MIJN BESTELLING. EEN AANRADER VOOR EEN VOLGENDE BESTELLING. CHAPEAU DOE ZO VERDER

Ik ben super tevreden

Ze zijn altijd vriendelijk en een snelle levering.

Artikels geleverd zoals besteld zonder schade

Alles is op tijd geleverd en de artikelen waren goed ingepakt

Goede service, correcte levering en perfecte planning

Via website, besteld. Vervolgens via online Chat contact gehad en tot slot iemand gesproken. Prima

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.