Alles in een keer klik supersnel in huis.

Prima produkt

Snel geleverd. Goed verpakt.

Goede bedrijf

Heb pakketje bij de deur geweigerd zo dat ik me geld terug krijg als het is terug gestord en bij deze is dat tot nu toe goed gegaan.

fijne shop, prima service

Ik heb een aantal De Buyer pannen besteld, werden keurig op tijd geleverd. Werd nog even gemaild omdat ik mijn huisnummer vergeten was in te vullen! (en gezien ik op nr 210 woon, zou de pakketkoerier er echt moeite mee hebben om mijn huis te vinden!)

Product op voorraad, niet op voorraad

Ik koos een hamhouder die op voorraad was (levertijd 2 à 3 dagen). Ik kreeg na bestelling en betaling, een mailtje dat hij niet op voorraad was zoals aangegeven, maar dat het een drie tal weken zou duren voor de levering. Ik vroeg om een andere hamhouder te leveren die ook aangegeven stond op voorraad te zijn. Wederom het zelfde verhaal. En denk je dat ze de voorraadstatus aangepast hebben? Nee, deze staat nog steeds op voorraad. Gevraagd om mijn geld terug te krijgen. Nu een creditnota gekregen, maar het geld is nog niet teruggestort. Ook mijn mail om mijn geld teruggestort te krijgen is nog niet beantwoord.

Prima aanbiedingen, overzichtelijk en vlot geleverd.

De aangeboden aanbieding is aantrekkelijk, de website is overzichtelijk en de leverantie is de volgende dag.

zeer goede service

Ik ben zeer tevreden. De dag na bestelling werd er al geleverd. Bij vragen wordt er heel snel geantwoord. Ik had iets verkeerd besteld en mijn probleem werd zeer snel opgelost! Bedankt hiervoor!

Uitmuntende service en behulpzaamheid

Mijn ervaring is zeer goed, mijn bestelde artiekel was niet voorradig maar dit werd direct meegedeeld. Ook kon ik direct veranderen naar een aanverwant artiekel en was de creditnota en terugbetaling van het verschil direct geregeld waarvoor dank

Een hele goede webshop

Hierbij mijn complimenten voor de goede service van Horecavoordeelshop.nl. Jullie hebben mij enorm geholpen met een nieuwe koelkast. Netjes de oude opgehaald en dat allemaal binnen 1 dag. Zeer sterke service en ik zal zeker vaker bestellen.

Levering goed

Levering goed, overdreven veel verpakkingsmateriaal.

Krijtstiften besteld

Het merk wat ik zocht en de levering hiervan goed.

uitstekend

klantvriendelijk snelle levering mooi assortiment

persies wat ik wenste

Het was perfekt wat ik er mij van had voorgesteld

Uitermate teleurstellend

Er is geen communicatie van wanneer het product word geleverd. Alleen wanneer je niet aanwezig bent en dus een niet thuis bon krijgt kan je een tijdvak kiezen.

Correcte en snelle levering

Na de bestelling werd het product snel ontvangen. Het product voldoet aan de verwachtingen.

Alles perfect verlopen!

Goede service en hoogkwalitatieve producten

Prima product snel geleverd

Positief

Keurig en snel afgeleverd

Twee keer geen bestelling gedaan

Beide bestellingen zijn snel en in prima staat bezorgd.

Kwalitatief goed product tegen een goede prijs

Alles gaat volgensafspraak

Retour

Product retour gestuurd en ik hoorde niks. Gebeld en daarna had ik snel me geld weer terug. Nu opnieuw een bestelling geplaatst, hopelijk is deze wel goed.

Voordelige meubels besteld en boven verwachting goed

Ik twijfelde eerst over wel of niet bestellen, wist niet zeker of de kwaliteit goed zou zijn. Toch gedaan en het is boven verwachting goed. Dank je wel horecavoordeelshop!

Zeer tevreden met deze website

De Horecavoordeelschop stelt me nooit teleur. 9 van de 10 keer heb ik mijn bestelling de volgende dag op de juiste locatie.

Super service

Super service en niet al te duur, kom hier zeker weer terug

Precies wat het moet zijn

Goed product. Levering volgens planning. mooi aanbod in de shop. Web design kan van mijn part wat strakker.

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.