Begin van het weekend een kokbuis besteld, geen spoed toch maandag snel ontvangen. Goedkoopste buis besteld, maar opvallend was dat het goed stevig materiaal was, geen dun katoentje. Zeer tevreden mee

Prima ervaring met dit bedrijf

Prima ervaring met dit bedrijf: 15:50 besteld, de volgende dag binnen via Postnl.

Levering snel, product voldoet

Levering snel, product voldoet

Super snelle levering

Volgende dag al in huis

Erg prettig geholpen

Na het ontvangen van mijn pakket bleken er enkele weckpotten beschadigd/gebroken. Hier heb ik over gebeld en een foto via whatsapp gestuurd. Volgende dag kreeg ik al nieuwe potten toegestuurd. Erg prettig geholpen.

Bestelgemak

Mijn ervaring is goed, makkelijk te bestellen en goede levering.

top

Tevreden klant

Ik ben tevreden over de diensten die Horecavoordeelshop levert. Het zijn mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Perfecte service

Perfecte service! Kreeg na ruim een jaar nog een nieuwe slushmachine omdat deze een defect had. Echt super nette service! En altijd ruim aanbod en makkelijk kopen :-)

Solide schoonmaakkar

De schoonmaakkar komt als een bouwpakket, maar is eenvoudig en snel in elkaar te zetten. Het resultaat is een schoonmaakkar die voldoet aan de verwachting: voelt degelijk aan, ontworpen voor jaren schoonmaak 'plezier'.

Leuk dat ik direct werd gebelt omdat het product niet direct leverbaar was een directe oplossing en een gepast datum. Toch tevreden gesteld top!

Onbezorgd online shoppen

Horecavoordeelshop geeft mij een hele goede indruk. De informatie online is goed, de afbeeldingen sluiten mooi aan bij de producten die ik heb ontvangen en de levering zoals je mag verwachten van een online webshop. Ga zo door.

Snelle service goede kwaliteit

Horecakar voor in onze nieuwe school gekocht. Prima ding. We vervoeren er van alles mee!

Een webshop naar mn hart

Hier ga ik zeker vaker bestellen want het is niet duur en de service is goed. Levering van a tot z dik in orde.

Prima winkel

Prima ervaring

Snel geleverd, en scherpe prijzen.

Prima! Snel geleverd door UPS, en alles tegen scherpe prijzen.

doen wat ze zeggen heel belangrijk en prijs is ook in de markt

geen klagen over mijn bestelling en een mooi produckt

Ziet er prima uit zoals verwacht.

Goedkoop, kwalitatief en professioneel

Erg prettig om nieuwe producten aan te kunnen schaffen voor een scherpe prijs. Product voldeed aan mijn verwachtingen. Helaas duurde de verzending naar mijn mening wat langer.. gezien de corona tijd, wordt er aangegeven dat het een paar dagen langer kan duren maar geen week. Het zou fijn zijn als dit eerlijk op de site zou worden vermeld, waardoor ondernemers "anders" kunnen plannen als zijn apparaat verwachten maar nog niet binnen heeft. Al met al geef ik het een 7+

Super product en levering

Voor het eerst besteld bij horeca voordeelshop. Bestelde artikel was niet op voorraad. Zou weer leverbaar zijn met 2 weken. Er werd een vervangend product aangeboden deze was duurder maar kon hem krijgen voor dezelfde prijs. Zeer tevreden.

Snel en goed geleverd

x

makkelijk bestellen en snel geleverd.

makkelijk bestellen en snel geleverd, zeer ruim assortiment

Uistekende ervaring

Voor advies van het aankopen van een vaatwasser ben je hier aan het juiste adres. Wij zijn heel goed voorgelicht door uiterst vriendelijk personeel. De levering zoals beloofd en hij draait als een zonnetje. Bedankt Horecavoordeelshop.

Snelle levering van mondmaskers

Supersnelle levering van mondmaskers

Kwaliteit snijplank

Mooie snijplank gekocht bij Horecaovordeelshop. De levering ging snel en het pakket was goed ingepakt.

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.