De levering was heel snel. We misten alleen de bevestiging per mail

Alles in orde

Verbazingwekkend snel

smiddags besteld volgende dag in huis

Matig

Levering prima, kinderbestek vind ik van matige kwaliteit.

Goede producten, snelle levering

Gekozen voor jullie vanwege de goede prijzen. Erg tevreden over de producten en snelle levering. Was wel lastig zoeken op de website naar producten, zou mooi zijn als je meer/beter filters kunt plaatsen.

Eerlijk en direct

Een besteld product was in eerste instantie niet leverbaar, akkoord gegaan met de alternatieve leverdatum. Toen ook deze niet gehaald kon worden, is er netjes contact opgenomen met de vraag of we de bestelling door wouden laten gaan of wouden annuleren. Na het annuleren is het reeds betaalde bedrag snel gecrediteerd.

Top webshop

Plezierige winkel

Goede service, overzichtelijk, snel en prima prijs

Ik bestel vaker voor ons restaurant en ben altijd tevreden over de snelheid van levering en het assortment plus prijs-kwalitiet verhouding!

Keep up the good work

Ordering easy, delivery perfect

Top afgehandeld

Product conform verwachting en de volgende dag was het geleverd.

Afzetpalen gekocht

Nergens meer verkrijgbaar en hier wel. Top

Zeer snelle levering Top !

Ik heb wel andere webshops gehad waarbij ik weken en zelfs maanden heb moeten wachten op mijn bestelling.

Maken belofte volledig waar.

Snelle levering en goed verpakt!

SnelBesteld en snel,bezorgd.

Prima, duidelijke mails over bestelling en levering.

Fijne winkel

Bezorgd zoals beloofd.

Spullen goed verpakt en zending kwam snel

Erg tevreden

2 weken geleden een snijplanken set besteld, afgelopen week het bijbehorende rekje. Beide leveringen dik in orde

product werkt perfect

Prima snijmachine

snel en goed

prima product en snel bezorgd.

Topservice!

Onverhoopt is mijn pakket zoekgeraakt, na 1 belletje hebben ze een nieuwe gestuurd. Top!

Goede winkel. Snelle verzending en goed contact

Goede winkel. Snelle verzending en goed contact

Levering zonder aankondiging

De chauffeur stond ineens voor me neus met mijn bestelling. Dit had ik graag van te voren geweten. Ik heb geen enkele email hierover ontvangen.

Snelle levering en prima stiften

Snel binnen, goed werkend product

De chocolade smelter was sneller binnen dan aangegeven: fijn! Verder werkt het apparaat prima naar verwachtingen.

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.