Doet niet wat ze op website beloven

Wasmachine manden besteld en betaald op woensdag. Stond op de site in 1 werkdag geleverd. Krijg ik vervolgens een bevestiging met het verhaal, vanwege corona volgende week dinsdag leveren. Ik vind dit misleidend. Nog telefonisch contact gehad met een ongeintreseerde onbeschofte medewerker maar mocht niet baten. Voor mij 1e en tevens laatste keer.

Heel slecht

Op 24 juni 2020 een bestelling gedaan met bestelnummer ?100036883? en helemaal niets ontvangen nog!

levering duurde veel langer dan aangegeven

Erg blij met het product, maar de levertijd van 2 - 3 werkdagen werden 2 - 3 weken.

Snelle bezorging

Snelle levering en goed geholpen

Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken bij deze webwinkel. Het bestelproces zit goed in elkaar, duidelijke emails mbt de levering en het product precies zoals ik had gehoopt. Ga zo door!

Producten en levering naar wens

Producten naar wens en snelle en goede service

Snel

Snel, professioneel en supervriendelijk!

Goede en snelle bezorging

Ik vind de geleverde kannen niet echt mooi.

Topbedrijf

lekker snel geleverd

Snel geregeld en prachtig artikel

ik moest iets langer op mijn bestelling wachten ivm de corona maar het is goed afgeleverd.

Duidelijke website en goede prijs/kwaliteit

Zocht een weegschaal die duidelijk was en niet teveel mocht kosten

Snelle afhandeling van retour

Op dinsdag opgestuurd en donderdag al credit + terugbetaling ontvangen. Dat vind ik klasse

Veel te late bezorging

Ben blij dat ik uiteindelijk mijn product geleverd heb gekregen. Heeft zeker 2 weken geduurd!

goede site

snel en betrouwbaar

Verrassende webwinkel

Ik heb wat werktafels en een koelkast besteld en tot mij verbazing kreeg ik een gratis stoepbord opgestuurd. Leuke aktie en staat erg mooi op ons terras.

Super winkel

top service

Snelle levering, goede service, betrouwbaar en goede prijs kwaliteit verhouding

Ook hier een glimlach

Bestellen ging heel makkelijk. De chauffeur heeft even de moeite genomen om mij te helpen dragen.

Pannendeksels

Top kwaliteit en zeer vlotte levering

Serieus bedrijf die veel moeite voor je doet

Mooi koffieapparaat gekocht

Ik ben erg tevreden over de service en installatie van onze nieuwe koffiemachine. Bedankt hiervoor.

Goede ervaring

Niets op aan te merken

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.