Prima sodasiphon

Prima apparaat en vergeleken met andere aanbieders erg voordelig.

geweldig

bij het niet kunnen leveren, werd het geld ogenblikkelijk terug gestort

Zeer klantvriendelijk!

Door de corona online drukte zou mijn bestelling te laat komen om cadeau te geven op vaderdag. Ik stuurde een mailtje om te vragen of de aflevering naar voren gehaald kon worden en dat kon! De volgende dag werd het pakket bezorgd. Zeer klantvriendelijk!

Ondanks de drukte werd mijn bestelling snel en prima ingepakt bezorgd. De bestelde artikelen zijn van 1e klas kwaliteit.

Zeer goede prijs en behulpzaam is de klantenservice!

ze maken het voor ons wel heel makkelijk!

Goede en duidelijke service. Hiet kan je wat mee.....

goede snelle levering

goede snelle levering conform afspraak en mooi spul voor een goede prijs

Snelle levering, goede kwaliteit

De producten werden netjes op tijd verzonden en waren naar verwachting. Goede eerste ervaring

geleverde product voldeed precies aan de eisen. Werd alleen in een heeeeeele grote doos geleverd. En dat is natuurlijk een beetje onzin. snelle levering.

beetje teleurstellend

3 dagen na de bestelling maar eens gevraagd per mail of mijn bestelling uberhaupt was binnengekome, dat bleek wel het geval vervolgens de belofte op uiterlijke levering op vrijdag dat werd dus de dinsdag erna en toen bleek dat de bestelling niet compleet was moest ik erachter komen dat 1 van de bestelde tafels gesneuveld was voor transport wederom geen melding maar weer zelf erachteraan. ik vind dat niet echt een nette service

Verliep voorspoedig

Bestelling op tijd binnen, ook gratis een boek met producten die zij verkopen. Zou zeker hier weer bestellen!!!!

Goede prijs en juist artikel

Product is conform verwachting. Levertijd was iets langer, maar toch nog snel!

Altijd goede en snelle service

Meerdere bestellingen geplaatst en altijd goede en snelle service

Super goede service en snelle levering!

Ik had een koeling en gastronormbakjes besteld. De bakjes waren de verkeerde maat en die mocht ik houden en 2 dagen later waren keurig de goede geleverd!

1 artikel niet op tijd geleverd, communicatie pas na navraag (maar goed, bijzondere tijd). Klantenservice is echt super behulpzaam en zeer effectief.

Lekker inpeperen

Makelijk zo'n lange peperstrooier. Ziet er ook leuk uit.

Bestelde producten snel geleverd.

Duidelijke communicatie over de status van de bestelling. Scherpe prijs. Gewoon goede service.

Fijn dat je hier als particulier ook kan bestellen.

Top.!

vriendelijke in contact maar bij zakelijke afhandeling werd geduld op de proef gesteld

terugmelden na vraag per mail bleef achterwege. Wachten heeft lang geduurd. Zou fijn zijn als jullie weten dat het langer duurt nog een keer melding maakt naar de klant. Ik wist ook niet dat het van twee verschillende leveranciers kwam. . Dus 2 verschillende wachttijden. was prettig geweest om dat van tevoren te weten.

Het bestelde artikel is snel en correct geleverd. Het enige wat ik niet heb ontvangen is een nota via de email. Die zou wel verzonden worden maar is nog nooit verzonden. Buiten dat een prima bedrijf.

Mooie dames blouses, super kwaliteit

Als nieuwe horeca ondernemer , gestart op 1 mei, moesten we gelijk door de Corona weer dicht. Toen we weer open konden toch gaan zoeken naar horeca blouses voor de dames. Ze zijn er erg blij mee! En wij zijn blij met super prijs / kwaliteit en snelle levering ! Top! Fort Bovensluis moon Dijkstra van der Togt

Goede prijs/kwaliteit

Parasol besteld, ging vlot en zou op voorraad zijn, geen ontvangstbevestiging ontvangen helaas. Dus maar even nagebeld, vriendelijk te woord gestaan en order was binnen gekomen. Binnen twee weken was de parasol er; dat is laat als je verwacht dat hij direct kan worden verzonden. Wat prettig was is dat je rechtstreeks kan bellen en vriendelijk behulpzaam personeel aan de lijn krijgt.

Prima!!

Makkelijk bestellen, snelle levering!

Super slecht bedrijf en slechte service! Tip: Bestel hier niks!

Bedrijf stuurt andere producten dan is besteld! Reageert niet op email en telefoon. Super slechte service! Komen niet met een oplossing! Tip: bestel hier niet!

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.