Uitstekend product

Prima product

De juiste maten. Prima

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering!

Fijne comfortabel schuimrubber voor zitkussens

Optijd, aan de maat, kwaliteit ok

Optijd, aan de maat en kwaliteit ok

zeer doeltreffende klanten service

Zeer goed en snel advies!

uitstekende kwaliteit

uitstekend materiaal ik zal het zeker in het vervolg nog bestellen indien nodig.

Zeer goede kwaliteit

Goede service en snelle levering

Exact op maat

Kwalitatief goed schuim en keurig qua maatvoering!

Prima, goed en snel

Op maar geleverd, contact verliep goed.

Slechte service

Ik zocht vulling voor mijn loungebank die aan het inzakken is. Op deze website terechtgekomen waar precies stond welke soort schuim je hiervoor kan gebruiken. Gekozen voor koudschuim (medium hard) met een dikte van 3cm (om bij te vullen). Eenmaal het product ontvangen bleek dit niet medium hard maar erg zacht. Je knijpt het met 2 vingers makkelijk plat. Via mail kenbaar gemaakt en gevraagd wat onder medium hard wordt verstaan? Dit was duidelijk een miskoop. De uitleg die ik daar bij kreeg slaat kant nog wal. “Dit type koudschuim veert 2 a 3 cm in”. De onze is dus 3 cm dik. Volgende uitleg was dat “dit type materiaal en dikte is geschikt voor een hoofdbord en niet een matras”. En wat helemaal nergens op sloeg was; “ Veel klanten mailen of bellen nog even. Wij weten natuurlijk ook niet precies wat klanten er mee doen. 3 cm koudschuim als hoofdbord van een bed kan prima”. Op de website staat duidelijk dat dit type koudschuim voor onze toepassing is. En nergens dat dit vanaf een bepaalde dikte NIET zo is. Jammer dat de uitleg die ik van Patrick kreeg niet erg behulpzaam was. Het leek wel of dat ik niet goed op de website had gelezen. Refereert naar dingen die niet op de website staan. Erg jammer Patrick van schuimwinkel. Dit lijkt wel een dropshipping website met bizarre winstmarges maar NUL klantvriendelijkheid of bereidheid om samen tot een oplossing te komen. Bedenk goed of je op deze website iets besteld.

Geweldig !!

Snelle bezorging Geleverde materiaal zoals beschreven op de site, Top!

Correct en direct

Heel fijn

Exact wat ik zocht!

Klantenservice antwoord gelijk als je een vraag hebt! Ze zijn zeker behulpzaam en vriendelijk. De piepschuim die ik heb besteld is perfect en exact wat ik zocht

Geweldige site en snelle levering

Een fijn product afgeleverd in de afgesproken tijd deze was netjes verpakt. Het voldoet aan onze verwachtingen en was ook precies opmaat zoals gevraagd. Beveel deze leverancier zeker aan..

Uitstekend!

Voor de tweede keer iets bij Schuimwinkel op maat aangeschaft en is wederom uitstekend bevallen. Snelle levering ook en goed verpakt.

prima levering

lekker snel en goed

Fijn materiaal

Beter kan niet!

Snelle levering en vooral hele goede kwaliteit. Wij hebben het schuim van onze tuinstoelen vervangen. Veel steviger dan de vorige en een stuk goedkoper. Beter kan niet.

Zeer goed perfecte maten

alles zoals besteld

wij hadden wel een heel keine bestelling gedaan wij dachten dat er totaal geen interesse zou zijn vanuit schuimwinkel maar niets is minder waar alles was exact op maat gemaakt en ook nog eens snel geleverd!! wij zijn erg tevreden en komen indien we weer wat nodig zijn zeker terug bij deze winkel perfect!!!

Snel en goede kwaliteit

Bruikbare info op gebruik, makkelijk te gebruiken een goede prijs snelle levering een aanrader

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd

Geen probleem

Goed stuk schuim. Snel geleverd. Ik ben er blij mee