Geen probleem
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 6.083 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen snelle levering en consistente kwaliteit. Veel reacties noemen juiste afmetingen en een betrouwbare afhandeling. De klantenservice wordt vaak omschreven als vriendelijk en behulpzaam. Over het algemeen zijn de ervaringen positief, met af en toe een minder gesprek.
Geen probleem
2 March 2026
GUY
Ramillies
Goed stuk schuim. Snel geleverd. Ik ben er blij mee
7 February 2026
Greet
Middelburg
Precies zoals besteld geleverd gekregen. Prima!
6 February 2026
M.P.
Heerlen
Ja gewoon goed dus
3 February 2026
Jack
WELLSEIND GLD
Voor het creëren van een carnavalswagen een aantal rollen schuim besteld. Keurige snelle levering en voldoet aan de vraag
Daan
Bergen op zoom
Nieuw hard schuim voor onze zetel besteld en gekregen nog niks spijt van zelfs beter dan het geen erin zat
Patrick
SINT-NIKLAAS
is goed op maat gemaakt en het zit goed
arie
Wezep
Na de bestelling is deze snel aan ons geleverd in de nadagen van een drukke december tijd voor de koeriers. We zijn ook zeer tevreden met het geleverde product. Dit is inmiddels verwerkt in het verbeteren van eetkamer stoelen en het resultaat is geweldig door het nieuwe zit comfort.
30 January 2026
Peter
Geleen
Ik had een langwerpige schuimreep nodig. Goede snelle levering.
12 January 2026
Marielle
Huizen
Bestelde 2 balen schuimvlokken tegen voor mijn gevoel heel redelijke prijs. Die werden snel geleverd en voldeden helemaal aan mijn verwachtingen.
12 January 2026
Irene
Zwanenburg
Webshop overzichtelijk Beschrijving uitgebreid. Onze zitzak ermee gevuld zit helemaal goed. Mijn kleindochter is weer dol op haar zitzak Dus top
Mmp
Maastricht
Heel tevreden de bank zit weer als nieuw. Website is heel duidelijk ennpraktisch.
Ingrid
Zwolle
Snel antwoord op een vraag. Ze denken mee en snelle levering
Christl
Tilburg
Snelle levering,precies op maat, Tevreden
GMJ
Sneek
Zeer klantvriendelijk. Ik kon de bestelling ophalen en kreeg de transportkosten retour.
Ageeth
Den Hoorn
We hebben hier al eerder schuim gekocht en waren blij met de goede kwaliteit. Ook dit keer prima kwaliteit en vlot geleverd (naar Duitsland). We zullen een volgende bestelling zeker weer hier plaatsen. Aanbevolen!
Adrianus
Bad Berleburg
tevreden klant
peter
belgie
Vulling besteld voor kussens van mijn bank. Goed advies gekregen. Maten ingevuld en besteld, was simpel om te doen. Binnen een paar dagen in huis. Paste perfect!. Zit weer fantastisch op mijn bank! Heel erg blij mee!!
2 January 2026
Emmy
Maassluis
Perfect; voldoet aan alle verwachtingen. Betrouwbare webwinkel.
30 November 2025
Kathy
Lichtervelde
Snel gevonden via google, 10 cm dik schuim besteld voor op houten bank. Was wel heel dik blijkt, maar zit heerlijk.
27 November 2025
J.
hellevoetsluis
Ok
27 November 2025
Michel
Antwerpen
Na de levering bleek dat de kousen niet bijgeleverd waren. Wel betaald. Na een telefoontje, alsnog de bestelling gekregen en ook nog precies de juiste maat
26 November 2025
Greetje