Goed hoesje, past perfect
Hoesje ziet er mooi uit, telefoon past prima. Handige steekvakjes voor pasjes. Klein minpuntje: de magneetsluiting is wat zwak, gaat te makkelijk los.
Paul Zandveld
Heeft een totaal van 6.807 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Paul Zandveld
Eersel
Het bestelde hoesje werd snel afgeleverd. Het was de juiste formaat en kleur voor een goede prijs. Ik ben tevreden.
Dirk
Turnhout
nogmaals goed
Henri+A
Maastricht
Mooi hoesje, snel bezorgd. Aanrader.
Tatiana
Rotterdam
Geen enkele issue gehad. Vlot
Steven
Halle
was heel gemakkelijk om te bestellen en een vlotte levering met de postbode.
26 April 2023
Linda De Graeve
Wingene
Duidelijke site, vlotte bestelprocedure.
Isabelle
Berlare
Makkelijk bestellen, snelle levering!
Astrid Frantsen
Eemnes
juiste en snelle levering.
Eddy
roeselare
We hadden een hoesje besteld, dat langer dan voorzien onderweg was. De klantendienst was heel behulpzaam en heeft ervoor gezorgd dat het nog tijdig hier was.
Sofie
België
Zeer goed product
24 April 2023
Kristof
Schaarbeek
Door dat er een fout in mijn adres was geslopen en contact opgenomen met jullie, toch het hoesje heb thuis gekregen. Waarvoor hartelijk dank.
24 April 2023
Thijs Wuyts
Mol Rauw
Snel en efficiënt
Tineke
Oudega
Annie
Temse
Bij aankoop van een nieuwe smartphone vind ik steeds een hoesje dat erop past. Er is veel keuze en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien wordt het snel geleverd.
Rita Demesmaeker
Hoeilaart
Goed product voor een lage prijs, snelle levering en prima website.
GHJ
Maastricht
Goede kwaliteit.
Annick
Bilzen
Vlotte levering !
Marc
Kuurne
Juiste omschrijving product , snelle en vooral GRATIS levering Spijtig punt is wel dat hoesje verhinderd dat iPhone draadloos opgeladen kan worden … iPhone steeds uit hoesje nemen is ook niet goed voor het hoesje zelf .. is min punt dat ook niet vermeld staat op de web site
Francis
Vorselaar
Bestelling kunnen omruilen na verkeerd bestelling . Fout adres ingevuld , simpele mail en onmiddellijk gecorrigeerd. Top bedrijf.
Luc
Aalter
Hoesje beantwoordt aan verwachtingen.
19 April 2023
Pascal
Brussel
Prima.
19 April 2023
Ronny
Sint-Katelijne-Waver
precies wat ik verwachtte, prima!
Maria
Wierden
Mooie materie en heel mooi kleur gsm-hoesje. Tegen vuil en vocht met spray beschermd wel.
Elisabeth
OOSTENDE
Snelle levering, over de kwaliteit van het hoesje moet ik afwachten maar de prijs zit helemaal goed.
Luc Van hoof
Hever