Goede ervaring

Snelle levering, en een mooi product.

X

Mooie duurzame mand besteld en helemaal naar verwachting

De mand is helemaal van gerecycled materiaal wat ik heel fijn vind maar de hond ook want die ligt er heerlijk op. Fijn met die randen eromheen, zodat ie er lekker in kan kruipen

Perfect!

Goede bezorging en leuke producten

Leuke producten en goede bezorging

snel en goed geleverd

Overeenkomstig de beschrijving en snel geleverd.

Zeer rommelige communicatie, bij het stellen van een eenvoudige vraag.

Na een onduidelijkheid op de website geconstateerd te hebben per email navraag gedaan over de bestelhoeveelheid. In de productomschrijving stond dat het product (zakje of verpakking??) 360 gram bevat. Verderop in de omschrijving stond dat een verpakking 15 zakjes bevat. ik heb navraag gedaan of je bij bestelling van 1 verpakking 15 zakjes van 360 gram zou ontvangen. De medewerker van de webshop bevestigde dit per mail. Eenmaal de bestelling geplaatst en betaald te hebben verscheen er een bestelbevestiging waarop vermeld stond dat de verpakking 15 zakjes van 90 gram bevat ipv 15 zakjes van 360 gram. Hierover heb ik nogmaals contact op genomen met dezelfde medewerker, deze medewerker had gelukkig begrip voor de verwarring. Medewerker webshop: ''15 x 90 gram is 360 gram maar ik begrijp je verwarring''. Uit deze opmerking maakte ik op dat hoofdrekenen niet het sterkste punt is van deze medewerker. Vervolgens heb ik de situatie nogmaals duidelijk in hap klare brokken uiteengezet voor deze medewerker maar deze bleef erbij dat ik 15 zakjes van 90 gram zou ontvangen ipv 15 zakjes van 360 gram. De bestelling is snel geleverd, ik heb nu 1350 gram (15 x 90 gram) van het product ontvangen terwijl de medewerker mij in eerste instantie bevestigd had dat ik 5400 gram zou ontvangen (15 x 360 gram).

Geweldige service

Mijn honden liggen heetlijk in hun manden

Snelle levering van hoogwaardig product

Had er meer van verwacht

Heb een dobermann van 6 jaar. Walst overal door heen en blijft trekken. Niet mijn ding. Iedereen moet zelf weten wat ze het beste voor hun huisdier willen kopen

Ik ben zonder meer tevreden.

Mijn bestelling kwam vlot, was prima verpakt en 100% in orde.

Prachtig product die hondenjas

Snelle levering ! En prachtig product de hondenjas die ik heb besteld . Stoere , elegante en chique look . Niet zo’n tutte ding maar een jas waar je als hippe ;-) bazin mee gezien kan worden ! Hondendeken ook heerlijk zacht en een prachtige aanwinst voor in mijn interieur. Blij met Max en Luna . Als mijn pup gegroeid is koop ik opnieuw deze jas maar dan een maat groter tot dat ze volwassen is .

Heel tevreden

Mooie mand past mooi bij het interieur

Top voeding en mijn meisjes lusten het graag

Het hondenvlees van almo nature en droog voer beveel ik aan iedereen aan top

levering duurde wel langer dan gehoopt. claim op webshop niet waargemaakt.

super producten en mijn hond is er blij mee. Wel jammer dat de bezorging langer op zich liet wachten dan op de webshop beschreven staat. Verder wel tevreden.

Netjes verpakt

Eerste ervaring

Komt goed over Snel en netjes bezorgd

Goede service en snelle levering

Ik heb de hondedekens van cruft besteld en het was lekker snel binnen en onze Luna vind het dekentje heerlijk. Kom zeker nog eens terug.

Snel en goed!

Vul baar speelgoed bot voor onze toekomstige hond gekocht, echt kwaliteit, snel geleverd, goed verpakt. Leuke producten op de site!

perfect

snelle levering, en voldoet aan de omschrijving ziet er tot nu toe goed uot weet niet wat het kussen op langer termijn doet, maar voor nu perfect

Goede klandizie

Naast krab plezier ook een mooie eyecatcher!

Een nieuw krabmeubel besteld voor onze nieuwe kitten, beetje pech met de bezorging vanwege de drukte van Post NL. Maar vandaag het meubel mogen ontvangen en naast het krab plezier ook een leuke eyecatcher voor in het interieur. Blij mee!

Goede service. Goede kwaliteit van product. Vriendelijke site

Sterke honden speeltjes

Degelijk materiaal na 2 weken is het nog intact en dat met een rottweiler ben zeer tevreden

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.