Supersnelle levering

Snelle service!

Snelle service, waarbij ook snel gereageerd word op mails!

Correct en snel geleverd.

Correct en snel geleverd. Bestelling de volgende dag in huis, dat is erg fijn.

Geweldig!!

Zal vaker hier spullen voor mijn hond bestellen!!! Ze hebben echt álles, geniaaal!!

Supersnelle levering

Goede communicatie, super snelle levering, top!

Een prima en sneller levering en dat zeer fijn ervaren

Een zeer snelle levering vanaf een prettig lezende website. Mijn poezels moesten er wel even aan wennen. De krabbank was wel erg groot maar ze vinden hem nu fijn

Goede ervaring

Mijn bestelling netjes en gelijk de andere dag bezorgd!

Goede prijs, snelle en correcte levering, en juiste producten!

Goede prijs, snelle en correcte levering, en juiste producten!

Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit van een Rebel hondenmand.

Correcte levering, foute omschrijving speelgoed

Snelle en correcte levering. Een min punt: het honden speelgoed dat ik besteld heb staat als zeer sterk omschreven maar was na enkele minuten al volledig kapot gebeten door mijn shih tzu ;)

Prima service, goede kwaliteit.

Zelf verkeerde bestelling geplaatst. Op een prettige manier door mevr Slegers alles opgelost.

Super snel geleverd en leuke speeltjes

De honden waren helemaal blij

De ene avond om 19.00 uur besteld en volgende dag, hoed verpakt, in huis

Korting

Ik weet niet waar het aan ligt maar de korting was moeilijk in te voeren . hoop dat het de volgende keer wel lukt . Omdat ik afhankelijk ben van de ING bank punten in verband met die korting . Het product is wel goed . Verder in gebruik genomen en zeer gewild door de Border Terriër .

Formidabel snel

Om 17.20 u besteld en volgende ochtend om 10.15 u geleverd. Uitstekende levering

Zeer tevreden, snelle levering, goede producten

Ik ben zeer tevreden. Alles is snel geleverd en voldoet aan de verwachting.

Supersnelle levering, top!

Het speelgoed is nog heel, heb er volste vertrouwen in dat dit lang zo blijft.

De geleverde spullen zijn goed.

De levering was prima in orde en ook lekker snel. De spullen die ik besteld had vielen ook goed in de smaak bij mijn teckel Max.

Snelle levering, goede service en kwaliteit

Het eerste artikel wat ik bestelde op de website bleek niet meer te worden geleverd. Hierover werd snel gecommuniceerd. Er is een goed alternatief geboden en ook financieel is het goed en snel afgehandeld. Product is van prima kwaliteit.

Goed producten en snelle levering

Goed producten en snelle levering

Snel ontvangen

Hondenmand besteld en snel ontvangen. de verkoper is goed. Het product bevalt iets minder, het mandje is mooi. Alleen had er voor €60 wel een fatsoenlijk gevuld kussentje in mogen zitten. Je voelt de bodem van de mand er gewoon doorheen terwijl het kussen nieuw is. Ook is het kussen eigenlijk te klein voor de mand. We hebben er nu een tochtstopper en een extra kussen bij gedaan. Hoort natuurlijk niet bij een behoorlijk duur mandje.

Leuk speelgoed voor de hond en heel snel geleverd.

Donderdag besteld en, op mijn verzoek, zaterdag geleverd ! Prima !

Bestelling

Mijn bestelling was er snel

supersnel geleverd en mooie spullen

Een prachtig velours kussen en een paar interactieve speeltjes besteld. Alles is een grote hit bij de 2 honden!

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.