Duidelijke site

Opstelling van text is grappig Snel geleverd

Puppyspeeltjes, geel en blauw!

Hele leuke speeltjes in hondenkleuren, leuk om te geven als cadeau aan een nieuwe pup.

Top en een snelle levering

Mooie en duidelijk site en snel geleverd.

Super toll!

Ich habe ein Hundekissen gekauft. Es wurde sehr schnell geliefert. Ist super kuschelig, tolle Verarbeitung und rutscht nicht weg. Einfach nur klasse!

Mijn hond is super blij met Zijn nieuwe orthopedisch matras

Snell leveringen

Precies zo als verwacht

Mooie dubbele hondenriem en snelle levering

Top kwaliteit

Supet snelle levering en top kwaliteit speelgoed. Mijn hond kauwt alles stuk... met de stevige kauw speeltjes op de site heeft zij echt wel heel veel moeite om er iets af te krijgen, dus gaat een lange tijd mee, super!!

Goede service en producten

Zie bovenstaande

Geleverd zoals meegedeeld Kat is er gek van

zeer snelle levering

Mijn bestelling is zeer snel gelverd. Ik zag leuke producten op de website, ik ben klant!

Producten in goede orde ontvangen, snelle service

Positief

Iconic

Mijn bestelling werd de volgende dag al opgestuurd en 2 dagen later had mijn kitten haar speeltjes en vooral haar grote doos om in te zitten.

Snelle levering, goede en duidelijke website

SnelEn accuraat

goede webshop

internetsite overzichtelijk, producten goed omschreven, bestellen stap stap te plaatsen.

Snelle en correcte levering

Heel snelle service. Ook retour service is goed, aangezien ik eerst iets fout had besteld.

Positief

Besteling snel ondfangen

Prima product snelle levering

Prima bedrijf, alles goed geregeld en was een leuke aanbieding!

nette service, prima product.

Zoals de titel al aangeeft. Mijn vraag (na snelle levering!) werdt binnen twee uur beantwoord. Mijn honden zijn helemaal gek met de geleverde hondenspeeltjes: Rowdies Custer ... (extra tough/rough). Ik heb geen klachten, maar wel een opmerking voor mede hoindenbezitters: als je een kleine hond hebt zoals ik, die erg veel plezier beleefd aan de haren uit het speeltje trekken, moet je iets meer opletten dat ze de haren niet op eet. (98% van de tijd is het wild en woest spelen) Ik kan je de rowdies zeker aanraden! (er zijn geen onverwoiestbare speeltjes, deze zijn vrij duur. en het kaal plukken doet ze sporadisch. (slechts een keer pieperen met de pieper in de toy en ze gaat weer helemaal los) je moet er dan ff blijblijven, geen probleem! wat een lol :-D

Vlot geleverd.

Via de site 2 producten besteld en vlot geleverd.

Geweldig.

Ruime keuze, snelle levering.

Snelle levering.

Artikel geleverd zoals in de beschrijving. De kattenmand 'Comfortabel en Zacht Pluche Lichtgrijs' in maat M valt best groot. Ik heb twee brits korthaar katten van 3 jaar. Één kan er languit in liggen of samen knus tegen elkaar aan. Voelt heerlijk zacht en warm aan. De randen zijn lekker hoog dus geen last van tocht. Hij is net binnen dus ik weet nog niet wat er gebeurd als ik hem was.

Vriendelijk

Snelle reactie en levering

Prima service en producten

Hondenpuzzels gekocht die zijn geleverd binnen de beloofde tijd en de honden zijn er erg blij mee, kwaliteit speelgoed.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.