Pakket oorspronkelijk niet ontvangen

iets mis gegaan met de post. Toch goed opgelost . Hoop pakket vlug te ontvangen

Heel prettig en vooral erg leuk

Ik ben aan het winkelen voor mijn nieuwe pup, en voor mij was je lastigste keus tot nu toe wel het uitzoeken van voer&drink bakjes. Toen kwam ik op deze site en daar stonden ze, prachtig te glimmen, helemaal mijn kleur! Snel in het mandje en bestellen maar! Nog geen 24u later had ik mijn bestelling al binnen! Top levering!

Eerder dan verwacht later dan wat beloofd.

Super mooi product,netjes verpakt aangeleverd! Aanrader voor iedereen.. Bedankt!

Alles is zoals verwacht

Netjes op tijd bezorgd. De doos was wel echt gigantisch en er zat super veel vul plastic in. Dat vind ik wat zonde. Maar de spullen zijn super! Katten blij, baasjes blij. Wij komen zeker nog eens terug

Alles prima

Goede website en snelle levering

Netjes verpakt en snelle levering

Duidelijke website om te bestellen, vervolgens snel binnen en ook nog eens goed en netjes verpakt, zodat het niet kon beschadigen!

Zeer snelle levering. De knuffels voor slopende honden zien er echt gaaf uit, hij speelt er graag mee. 1 minpuntje, voor 2 kleine knuffels waren ze verpakt in een te grote doos.

Onze kat was er meteen dol op!!

De moderne krabpaal is echt wat we zochten.

Goed en snel.

Mooie site, overzichtelijk, snel te bestellen. ‘S-avonds besteld, volgende al in huis, bij bestelling was 2 dagen aangegeven.

Ondanks deze C tijd kwam m’n cadeau voor de hond de volgende dag. Echt fijn!

De draagzak is echt niet voor honden tot 15 kilo

Mijn hond is 6 en halve kilo en past totaal niet in de draagzak.

In namiddag besteld,volgende dag in huis De hondjes waren zeer tevreden en baasje natuurlijk ook.

Snelle, correcte levering

Zeer goede, snelle levering.

Geen goede terugkoppeling klacht

Het Luik werkt helaas niet naar behoren. Na dit te hebben aangegeven per mail werd er een nieuw Luik opgestuurd Deze werkt naar behoren. Bedankt voor de service

Snelle levering en top producten

Na lang zoeken eindelijk de nylabone voor gematigde klauwers gevonden. Fijn dat jullie ze wel hebben, anderen hebben alleen de hele harde en daar moeten mijn honden niets van hebben. Ook de kleine knuffel valt zeer in de smaak.

Perfecte service

Heel snelle levering van de aangekochte items.

Prima en snelle levering

Mooie site, snelle levering

product snel geleverd

Heel snel het benodigde product gevonden op de e shop en snel ontvangen. Prijs ligt wel iets hoger dan bij de concurrentie.

Vlot

Snel bezorgd

Het krabmeubel was snel bezorgd en de kat is er erg blij mee. Het ziet er ook mooi uit voor mensen.

Super goed de volgende dag al in huis.

Was mijn eerste keer

Goed product

Producten snel ontvangen en zoals verwacht.

aanrader

Een heel tevreden klant hier. Mooi product aan goede prijs en snel geleverd. Ik bestel hier nog zeker nog eens. Bedankt!

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.