Max&Luna is niet duurzaam en een aanslag voor het milieu

Een product wordt in een doos verzonden dat minstens 10 x zo groot is als het product. De rest is lucht en plastic. Hoe onnodig vervuilend kan je zijn?

Klantvriendelijk en snelle reacties

Snelle reactie via mail, zeer uitgebreid en telefonisch contact

Snel en correct geleverd, prima prijs/kwaliteitsverhouding en overzichtelijke website!

Mooie producten voor een mooie prijs en supersnelle verzending

Mooie touwringen voor mijn hondenvandalen gekocht en echt de volgende dag al in huis! Prijs is ook heel goed.

Heel goed - als je niet voor DHL als pakket bezorger kiest

Jammer, dat er bij de keuze (dmv radio button) voor de pakket bezorgers niet bij staat wat de keuze inhoud of te wel wat de verwachte levertijd ongeveer kan zijn. Na wat langer nadenken, dus meer dan 1 minuut (want was al bijna 23.00 uur ;-)...) was het eigenlijk veel beter geweest om voor PostNL te kiezen omdat ze sneller zijn. Wij wachten nu met spanning af, wanneer het tweede gedeelte uitgeleverd gaat worden.

Leuke spullen, snel geleverd

Na een lastige start qua communicatie, de klacht netjes opgelost

Product was in de eerste instantie niet compleet. Dit is na een wat slechte communicatie netjes opgelost door mij een nieuw product te sturen welke we compleet is.

Snelle levering en een top spelletje.

Snelle levering en een top spelletje.

Top !

Snelle levering van goede kwaliteitsproducten.

Redelijk

Het pakket was bij de buren afgeleverd. Het artikel zat in een te grote doos waardoor de doos waar het artikel in zat beschadigd was. Daarnaast zat het artikel niet goed in elkaar, waardoor het niet goed functioneerde. Naar zelf wat aan te passen werkt het na behoren Mvg, Arjen

Late levering

De levering duurt erg lang waardoor ik nu genoodzaakt was voeding in een supermarkt te kopen. Ontzettend vervelend met een kat die zwakke darmpjes heeft. Het was een ander verhaal als ik een bericht had ontvangen dat het na het weekend bezorgd zou worden. Dan had ik de gelegenheid gehad op tijd in een ander dorp naar een dierenwinkel te gaan. Ik vind dat echt geen goede service.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel en efficiënt

Het product was exact zoals verwacht.

in een woord goed !

zie boven

Keurig verzorgd en snel geleverd

Besteld en de volgende dag al binnen. Website is uitgebreid en overzichtelijk

Alles correct

Fijn winkelen met correcte prijzen

Top service, super blij mee!

Perfecte service, snelle levering

Zie boven

Ik was wel bekend met artikel maar de mijne was versleten. Iets voordeliger dan andere sites en veel goedkoper dan winkel. Uitstekend verpakt en vrij snelle levering.

Snelle levering, mooie korting

Voor herhaling vatbaar

Super - alles goed aan gekomen (en snel). Tevreden.

Super - alles goed aan gekomen (en snel). Tevreden.

Duurzame eyecatchers en intelligentie speelgoed voor katten en honden merk District70

Razend enthousiast over de poufs van District70, de mooie aanbiedingen en snelle bezorging. Eerlijke leverancier! Heb na ontvangst van de heerlijk zachte koninklijke pouf voor honden en katten, de volgende dag meteen een reserve pouf in zandkkeur en een kattenblik pouf in petrol kleur besteld. Een blauwe draagzak kattenmand met kussentje gekocht voor Ody, omdat hij nogal graag in mijn handtas kruipt en een interactief puzzelstuk speelgoed besteld. Heb 2 foto's op hun website geplaatst.

snelle levering, mooi/ goed product

Snel en netjes afgeleverd.

Bijzonder prettige en snelle afhandeling van de bestelling.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.