Informatieverstrekking niet voldoende

Waterbak besteld op dinsdagochtend, zodat deze woensdag bezorgd zou worden. Donderdag niets gehoord, dus zelf gebeld. Bak bleek net verstuurd te zijn, maar jammer dat ik nergens van op de hoogte was gehouden. Verder prima

Prima website voor dierbenodigdheden.

De artikelen die ik besteld had zijn erg snel geleverd!! En deze site heeft leuke en aparte artikelen voor dieren.

Goede service!

Na een paar minuten had mijn hond een speeltje al kapot. Hierover gemaild en kreeg vrij snel antwoord. Foto gestuurd van het kapotte speeltje en kreeg een mailtje met netjes een oplossing met een korting voor iets nieuws

Fijn bedrijf, een aanrader

Snel en zorgvuldig. Ze hebben toffe spullen. Ik ga vaker bestellen. Ik heb een paarse stok besteld (vervanging van een dikke tak, wat gevaarlijk kan zijn, ik spreek uit ervaring) en mijn pup is daar erg blij mee! Alleen ontstond er in de knuffel met lange staart (vosje?) na een paar keer spelen al een gat. Ik denk dat ik die wel dicht kan naaien. Maar dat is natuurlijk wel jammer. Tis n.l een geniaal speeltje waarmee je direct enorme lol met je hond kan hebben.

Ik ben zeer tevreden

Het speeltje was binnen 30 min kapot Ik kreeg een kortingsbon

Top, snel geleverd!

Mooie riemen besteld, goede kwaliteit!

Ze hadden 1 bestelling vergeten gemailt volgende dag de andere bestelling in huis. Goeie service

Snelle levering, goede kwaliteit producten

Heel tevreden

Heel tevreden

heel vrienheel vriendelijk en heel snel, geweldig hondenkussen

heel vriendelijk en heel snel, geweldig hondenkussen

Produkt wie beschrieben, schnelle Lieferung - zufrieden

bb

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, goed product

Mijn eerste ervaring met MAx & Luna is erg goed. Ik zocht een degelijke bak om het voer van hond in te bewaren en ik heb deze snel bij hun gevonden via google. En ook snel geleverd! Complimenten, ook aan de post :) Zou zeker nog eens op hun site kijken voor spulletjes voor de hond.

Subliem

Snelle service ... Vlotte communicatie en afhandeling

Snelle levering, mindere kwaliteit

De levering was supersnel, dus super. Spijtig genoeg werden na 5 minuten spelen de haren al uit de knuffel getrokken. Spijtig daar de Zogoflex Rowdies knuffel een dure knuffel is die normaal tegen een stootje zou moeten kunnen. Voor ons is het Spijtig genoeg 45 euro in de vuilnisbak gegooid.

Het beste baasje

Alles is zoals verwacht verlopen, geen bijzonderheden meegemaakt. Toch een tip: het zou handig zijn als de afmetingen van het speelgoed werden weergegeven.

Snelle, correcte levering.

Goede service.

Overzichtelijk, speelgoed van prima kwaliteit en snel bezorgd

Snelle levering, maar speelgoed was niet sterk

Tevreden over het bestelproces. Maar de jute ring was binnen een kwartier al kapot. Ik heb een labrador reutje. Stevig was de omschrijving, maar dat is dus anders te interpreteren.

Zeer slecht

Verkeerde artikelen en geen oplossing

Heel fijne en snelle service!

Ik kende deze website niet, ze hebben oa Almo Nature voor honden, deze voeding is niet makkelijk te vinden..

Na wat uitzoeken op de site, erg vriendelijk geholpen aan de telefoon, en zoals genoemd artikelen volgende dag in huis.

Is goed maar het is maar 1 poes van de 2 die het wil eten

Heel goed!

Ondanks dat mijn bestelling toch niet was wat ik had gehoopt (wat aan mezelf lag) ben ik zeer vriendelijk en correct geholpen.

Goed ontvangen

Onze kleine Franse bulldog vind het een heerlijke honden bed voor op de bank is er niet uit te slaan . Maxen Luna heeft goed werk geleverd binnen de af gesproken tijd geleverd en dat in deze covid tijd chapeau. Heeft goede website met goed overzicht . Tot de volgende ronden Johan uit amsterdam

Beste service...snelle levering...top

Vind altijd iets voor men hondje...top

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.