Overzichtelijke site, mooie spullen en snel geleverd.

Zeer tevreden. Heel blij met de spullen die ik besteld heb, snel geleverd en goeie communicatie via de mail. Top!

Snelle levering, goed product kauwbot onverslijtbaar

Ik had een dubbele riem besteld en de verkeerde kwam binnen. Telefonisch contact was erg prettig en er werd gelijk actie ondernomen. Gelijk werd de juiste riem verstuurd en de andere kon ik terugsturen. De volgende dag was de juiste riem al binnen, fijne service!!

Snel en goede producten

Producten zijn snel verzonden. Kwam goed aan/ was goed verpakt. Het kom alleen uit een magazijn waardoor de naam verwarrend kan zijn als men het product wil volgen. Verder tevreden en ik zal er in de toekomst weer bestellen.

Goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling, snelle levering!

Geweldig!

Snelle levering en mijn honden zijn blij!

Mooi product, goed verpakt, netjes afgeleverd!

Zie bovenstaand

Snel en goede kwaliteit!

Een heerlijke site met veel informatie en foto's. De producten die wij hadden besteld zijn van uitstekende kwaliteit en de verzending was snel. Erg goede ervaring!

Prima producten, snel geleverd

Prima producten, snel geleverd.

Hele goede service

Snelle nette levering

Netjes en snel geleverd en ook makkelijk retourneren. Hele goede ervaring.

Fijne en snelle levering.

Goed product.

Mijn pakket is snel en goed bij mij aangekomen.

Een ander bedrijf heeft Max&Luna ingeschakeld om een pakket te versturen. Dus ik heb contact gehad met het andere bedrijf en niet met Max&Luna, die waren gewoon tussen persoon. Hierdoor heb ik het bestelde pakket goed ontvangen en de bezorging was erg snel.

Kwaliteit!

Mijn bestelling werd snel afgeleverd en was in goede staat. Het was wel verpakt in een hele grote doos, wellicht dat dit wat meer op maat zou moeten. Verder een fijne website met ontzettend veel keuze.

Kleine teleurstelling in het formaat kussen

Na het binnenkomen van de bestelling was er een kleine teleurstelling over het formaat van het kussen. Ik weet niet precies waar het in de bestelling niet goed is gegaan maar ik was ervan overtuigd dat ik een grotere maat had aangeklikt. Maar kwaliteit van het kussen is prima. Verzending en bezorging is ook top.

Overzichtelijke website, de bestelling was gemakkelijk te plaatsen. Verder een snelle levering. Het product was netjes verpakt in plastic en een doos.

Snelle levering, betaalbaar

Super service!

Snel verzonden, goed kwaliteit

prima service

snelle en goede levering. kwaliteit van produkt ook helemaal naar wens

Zeer positief

Telefonisch kreeg ik de benodigde informatie en reeds de volgende dag had ik mijn "kattenluikje" in huis. Helaas heb ik de kwaliteit nog niet kunnen beoordelen, want, aangezien ik gehandicapt ben, ben ik voor "plaatsing", aangewezen op hulp van mijn zoon, die tot nu toe nog geen tijd gehad heeft, maar mij toegezegd heeft om het luikje komende week te komen plaatsen. Mocht het niet aan mijn verwachtingen voldoen, dan laat ik u dat zeker weten ! Na hartelijke groeten, O.P. Bekker

nog niet goed

Ik wacht nog op retour informatie

snelle en correcte levering

Ze zeggen wat ze doen!

Ze zeggen wat ze doen, voor 17:00 uur besteld en de volgende dag word het pakket geleverde. Mijn hond is erg blij met haar nieuwe bed. Good quality and support for my dog!

snel goed

duidelijke site snelle levering artikel goed omschreven

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.