Uitstekend !

Op tijd geleverd, super product!

Ik heb voor de katten een krabpaal besteld (in de vorm van een sardineblikje) en het is echt een succes, katten zijn er dol op! Heel blij met dit item, bestel het zeker opnieuw als deze “op” is!

super site.

volgende dag bestelling in huis. super blij mee.

Mijn katten zijn helemaal weg er van

Super.

Zeer vlotte service, prima prijzen !

Ik ga er meerrr bestellen !!!

Prima kwaliteitspullrn en snelle bezorging ! Het pakket zag er ook erg verzorgt uit, bedankt !

Uitstekend!

Hele leuke website! Netjes verpakt, volgende dag geleverd. Super!!

Snelle service!!!

Mooi materiaal. Komt volledig overeen met de voorstelling oo de website.

OK

Snelle levering.

perfect en snel geleverd

De ene dag besteld en de andere dag al in huis . En keurig verpakt het is perfect, meer kan ik er niet over zeggen

Mooi krapplank de kat is er erg blij mee

Ik heb een hondenbed voor op de bank gekocht! Mijn hond ging er direct in en ligt er bijna de hele dag op te snurken. De verzending was heel snel. Bedankt!

Ik ben heel tevreden met de aankopen

Ik ben heel tevreden met de aankopen

Snelle aflevering

Snel geleverd, en de kwaliteit van het product is goed.

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Een aanrader!

Leuke producten en snelle levering

Leuke, kwalitatief goede producten en snelle levering

Goede kwaliteits producten en prima service

Snelle afhandeling van retour zending!

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit.

Kon jullie nog niet, maar perfect geholpen

Gewoon perfect

Goede materialen en service !

goede ervaring

Goede prijs kwaliteit. Heerlijk warm jasje voor mijn hond.

Snelle levering van kwalitatieve dierenaccessoires

Pakket was snel en in prima staat geleverd. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product dat ik besteld heb.

Correcte service en heel snel bezorgd

Ook het bestelde product was ok!

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.