Goed product, goede service

Duidelijke website en je wordt goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Toen de drinkbak maar niet geleverd werd door Post nl, is er direct aktie ondernomen en werd het de volgende dag bezorgd.

Heel goed en snel!

Snelle verzending, artikel naar wens!

Bestelling werd snel geleverd en was keurig verpakt.

Zeer snelle levering en prachtig materiaal

Zeer mooi jasje voor onze weimaraner. Ze maakt er ook geen punt van om het aan en uit te doen! Alleen jammer dat je het niet omgekeerd kan dragen want de velcro is te kort met gevolg dat er dan 2 flappen loszitten.

Ik ben zeer tevreden

Hartelijk dank. Ik ga later paar dingetjes meer bestellen

Gemakkelijke bestelling, heel degelijk materiaal!

Dankeschön

Wow, ich bin begeistert. Endlich habe ich die Lieblingsknochen für Pascha ( Chihuahua) gefunden. Super schnelle Lieferung, super Verpackung. Ich wprde wieder dort bestellen.

Mooie producten snelle levering

Prima product. Voldoet volledig aan verwachting.

Snelle levering ondanks corona drukte. Geen overdaad aan mails (wat bij sommige bedrijven de spuigaten uitloopt). Prima product, goede kwaliteit, goede prijs.

Prima...snelle levering

Snelle levering, helaas moest ik 1 artikel terug sturen. Dit was geen probleem en ik had heel snel mijn geld terug...Top

Snelle service en een prachtige mand!

De hondenmand was binnen en dag verzonden. Hij is prachtig van kleur en staat perfect in ons interieur. Onze hond ging er meteen in liggen! Ik raad door product echt aan!

top snel en goede kwalitieit

top snel goede service

Kwaliteit en snelle levering

Ik heb 2 hondenkussens online gekocht. De kussens werden snel geleverd en voldeden precies aan de foto's en beschrijving op de site. De prijs-kwaliteit is goed. Helemaal tevreden.

Geweldig.

Goede kwaliteit. Super snelle verzending

Voldoet aan verwachtingen.

Mooie voer-/drinkbak. Ik was op zoek naar een diepe drinkbak in het zwart/grijs wat tevens past bij het interieur. Deze is praktisch, handig, anti-slip aan de onderkant en staat ook nog eens leuk.

Kattenluik met chip petsafe

Product volgens afspraak, prima! Kon helaas het oude luikje niet zo simpel vervangen door deze omdat de schroefgaten net ergens anders zaten. Maten vh luik zijn wel hetzelfde

Snel en goedkoop

Botten waren snel binnen en ook nog goedkoop, prima service.

Super service

Super snelle levering

Super snelle goede service!!

Perfect!!

Zeer snelle levering en heel goede kwaliteitsprodukten.

Zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst

Gemakkelijk en overizhtelijk bestellen, ondanks de corona tijd een snelle levering

Ruim assortiment, overzichtelijk en geen moeilijke site, heeft goede A merken die verkrijgbaar zijn.

is gek van zn beentjes

zeer tevreden over de produkten en de levering

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.