super service

aanrader

Heel snel

Prettig gelijk antwoord op je vragen

Product zoals verwacht en op tijd geleverd

Nvt.

Leuk bedrijf en leuke mensen

Snel contact met de klantenservice en leuke producten. Zou er nogmaals bestellen en zeker aanraden

Zeer goede communicatie en levering mooi op tijd

Hondenkussen is erg zacht voor een orthopedisch kussen.

Zoals ik het in 1 zin hierboven heb geformuleerd. Geen geweldige kwaliteit voor een orthopedisch hondenkussen.

Snelle service en ruime keuze!

Veel keuze en heel snel in huis

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering ! En lekkere korting voor onder ons de baasjes :)

Mooi en goed product

Goed product

Top product, prima service!

Levering duurde vanwege drukte iets langer maar onze tijger was geduldig en nu zeer tevreden met z'n Toby krabmeubeltje

Website informatie over producten kan iets uitgebreider. Gestelde vraag per mail snel beantwoord. Bezorging prima.

prima goed verzorgd

De hond had gelijk haar nieuwe plek gevonden.

Een lekkere hondenmand besteld. Snelle levering dus de hond is happy en ik ook ;-)

zeer mooi

Mooie website.,Mooi assortiment en supersnel geleverd zoals altijd

Geweldige voer automaat voor de kat

Mijn kat was er na 2 keer eten geven al aan gewend. Super handig als je een dag weg moet.

Zeer goed en snelle levering

Dikke prima

Product snel ontvangen, goed op de hoogte gehouden en tas was precies zoals omschreven. Blij mee!

Weer een super ervaring gehad!

Ik koop het speelgoed voor mijn hond altijd hier ondanks dat ik in België woon aangezien dit speelgoed kwalitatief echt goed speelgoed is. De prijzen zijn marktconform en de levertijd en klantenservice vind ik hier toch weer dat tikkeltje beter dan elders.

Maat L perfect voor mix am staff/labrador

Uiterst tevreden, zowel de baas als ook de hond

Ik heb voor mijn Bouvier van 35kg. een orange kleinere speelbal gekocht. Mijn hond is een echte sloperd, maar sinds hij deze bal gekregen heeft blijft er ermee spelen en door de vormgeving gaat deze onregelmatig stuiteren, Mijn hond blijft ermee rustig spelen en ik adviseer deze bal aan alle klanten die speelse honden hebben. Verder zo en tot de volgende bestelling

Sehr zufrieden

Schnelle Lieferung und gute Qualität. Mein Hund liebt das Hundebett. Vielen Dank

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.