Supersnel

Supersnelle levering.

Alles super ! Danke

Alles super !!!

Beetje laat maar verder perfect

Ben niet zo’n koper maar voor mijn logeerhondje mag het best wat bijzonders zijn temeer omdat hij zo ontzetten slim is.

geweldig

keigoed ik had mijn bestelling keurig optijd binnen en in goede staat mijn katjes vinden het lekker

Alles OK en binnen de beloofde termijnen.

Het artikel komt in de werkelijkheid overeen met de afbeelding en beschrijving op de website. De levering is ook binnen de beloofde termijn gebeurd.

helemaal goed gegaan

ik had besteld en binnen ,n paar dagen thuis

zorgvuldige levering van kwaliteitsartikelen! Ben R blij mee!

zie boven

Alles prima verlopen!

Zending op tijd ontvangen en heel tevreden van de kwaliteit

uitstekend

heel goeie producten en vlugge levering

Goed product met een snelle bezorging.

Kan nog niet zo veel over het voer zeggen, maar het lijkt prima. En een snelle bezorging.

Snelle levering daardoor goede service en pakket goed afgeleverd

Snel en goede kwaliteit

Luna's halsband zit goed, is stevig en werd erg snel bezorgd in een brievenbuspakketje.

Duidelijk website en snelle levering

Duidelijk website en snelle levering

Goed assortiment, snelle levering

M&L bieden een uitgebreid en origineel assortiment voor kattenbenodigdheden. Levering is netjes verzorgd en snel.

Goede service en kwaliteit

Mooie en goede kwaliteitspullen!

Snel ontvangen en goede spullen!

goed service lekker snel.

makkelijk besteld. snel geleverd.

Geweldig, is favoriet bij mijn kat!

Snelle levering goed verpakt en de verpakking is ook nog een geweldige hiding place voor mijn kat.

Erg goed!

Duidelijke website! Snelle levering! Prijs/artikel goed!

Goed en snelle bezorging

Positief,

Prima, snelle levering en prima product.

Geweldige levering met levertijd

Geweldige levering met levertijd

Snelle levering, goed product

Super fijn dat bij Max&Luna de losse hoezen voor hondenkussen verkrijgbaar zijn en ook nog snel geleverd worden

Binnen één dag geleverd, zelfs in een pandemie. We hadden muisjes besteld om brokjes in te stoppen voor onze kittens, groot succes. Kerst kwam vroeg dit jaar voor ze ;)

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.