Mooie spullen en goed verzonden

Communicatie bagger levering top

Een paar jaar geleden 1x wat besteld daarna niet meer omdat je op vragen zulke domme al zelf bedachte reacties kreeg die je zelf al kon lezen. Op de echte vraag niks. Nu een bank beschermer besteld. Vragen erover weer dezelfde snuggere antwoorden, leek wel een 13 jarige. Maar op de echte vraag na 3 mails het antwoord.....dat weet ik niet. Daarom ook 1e levering niet goed 2e wel. De levering is wel super snel dat is wel echt fijn. En hond blij.

Geweldig !!!

Snel geleverd goed ingepakt Billy heel blij hij lust niets anders dankjwel

Toch niet onbreekbaar

De levering was vlot, speeltje ook leuk maar volgende de omschrijving niet te slopen... onze 14 jaar oude Cairn met niet meer al zijn tanden had binnen twee uur het piepertje gesloopt. Dus de tekst op de site dat het piepertje niet stuk gaat even aanpassen.

Mooi hondenjasje

Hondenjasje past goed aan, spijtig dat het niet 100% reversable is, want dan steken de flappen op de buik naar buiten. Voor de rest dik in orde

Heel tevreden

Snel verzonden en 1 product retour verzonden en snel verrekend. Topservice! Dank!

Levering besteld op de avond en de dag nadien geleverd !

Fijn dat het niet via post nl hoeft

Snelle levering! Super

Overzichtelijke website, snelle levering!

De website is makkelijk en duidelijk. Prijzen betaalbaar en de levering snel!

heel goed

scruff pillow cover besteld. snel gekomen en herl mooi

Snelle service en levering

Alles is vlot en snel verlopen

Tevreden

Oke

vlotte levering

Het product werd zeer snel geleverd. Prima verpakking.

Snelle levering en goede producten

Mooie hondenmand gekocht. Onze Senna is er blij mee

Alles klopt

Promte levering ook als het druk is, goede verpakking.

Wilhem

Really great item. I was skeptical at the beginning as any scratching post or sleeping box I bought for my cat didn't worked at all but after half a day, she was already sleeping inside and scratching over the top! 100% satisfied with this product!

Goede kwaliteit spullen en snelle levertijd!

Eerste keer goede keer

Eerste bestelling Snel en correct geleverd , het gekochte produkt ziet er in het echt zelfs beter uit dan op foto. Zeer tevreden Bart vereecken Belgie

Groot aanbod, snel verzonden

Max&Luna heeft een ontzettend groot aanbod, wat fijn is als je nog wat wil vergelijken. Daarnaast is de site fijn en overzichtelijk. Het product was ook snel verzonden. Helaas was de maat van het product niet helemaal goed voor mijn hond, maar ook het retourproces verliep zonder problemen. Zeker een aanrader!

Snelle en correcte levering

Slechte ervaring

Ik ben voor mijn gevoel 2 keer bedonderd door Max&Luna. Op de eerste plaats prijzen ze een artikel 19,99. Vanaf 20 euro verzenden ze gratis. In winkels worden alle aankopen afgerond naar boven of naar beneden, dus je betaalt bij 19,99 altijd 20 euro!! De verzendkosten waren 4,95 (en dat door 0,01!!!). En dat voor een pakket dat gewoon door de brievenbus kon. Zo heeft PostNL het pakje ook bezorgd. In de brievenbus. Het artikel voldeed niet. Het is inmiddels retour naar jullie. Voor mij hoeft Max&Luna in de toekomst niet meer.

Super aardig

Speeltje van bonk was de eerste dag al stuk. En nu een nieuwe gekregen. Hij is er super blij mee. Dank jullie wel voor jullie snelle service.

het was een vlotte en perfecte levering

ik ben heel tevreden van de vlotte en vlugge levering

snelle, correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.