Snelle levering en de hond is helemaal blij met de Rowdie

De Rowdi voelt sterk aan. We hebben al flink wat trekspelletjes met de hond en Rowdi gedaan en tot nu toe is de Rowdi onbeschadigd. De hond bijt graag op de oranje poten en is ook erg enthousiast over het piepgeluid (is overigens niet hinderlijk, eerder grappig)

prima.leuk kleedje

mij hond vind jullie pro d ucten fijn.

Mooi assortiment, goede kwaliteit, en snelle levering

Onze pup is heel blij met haar nepbotje met kiparoma. Ook met haar vosknuffel is ze erg gelukkig, ze sleept deze door het hele huis. Doordat er geen vulling in zit kan ze het makkelijk vastpakken.

Snelle bezorging, goed te volgen via track en trace

Pup speelt en slaapt ermee

Lekker kleedje om onze pup lekker op te laten liggen. Ook is ze druk in de weer met het verleggen ervan. Mooie kleur (cognac) voelt aan als goede kwaliteit

Snelle levering ,goed geïnformeerd via de mail

Super snel!

Mooie producten, voldoen aan verwachting. En een snelle levering!

Zo als het hoort

Zo als het hoort

Vrijdag een mand besteld. Daar zouden we een gratis deken bij krijgen, maar door een foutje in de bestelling, was deze deken niet verzonden. Contact gehad en de deken is direct kosteloos aangestuurd. Vandaag de mand en deken ontvangen, onze Dico is er erg blij mee. Bedankt voor de goede service.

Levering snel en zoals beloofd.

Snel, goed verpakt en bestelling was zoals verwacht.

Vlotte levering, goede producten.

Makkelijk besteld, snel geleverd....

We hebben bewust na 17.00u besteld zodat het op zaterdag geleverd zou worden.... Ging precies zoals verwacht...de hond én de kat zijn er beiden erg blij mee! Dus wij gaan zeker nog wat bij Max & Luna bestellen!

Is niet wat ik verwacht had

Ik had een kussen willen hebben Zo stond het ook omschreven met daarbij de maten Ik kreeg alleen een kussen hoes heb hem ook teug gestuurd

Snel bestelt en snel en goed de spullen in huis... prima

Positief

Vlotte levering, erg vaak geïnformeerd hoe de bestelling verliep

Snelle en correcte levering

Prima webwinkel

Goed bedrijf

Leuke producten en snelle levering. Top!

Behulpzaam bij mijn vraag, goed bereikbaar en super snelle levering (zelfs in deze drukke tijden)

Snelle levering, goede kwaliteit

Overzichtelijke website. Goede verhouding prijs-kwaliteit. Snelle service.

Supersnel!

Zeer snel geleverd!

Heel erg goed

Ben tevreden en snel geleverd, en is zo als ik besteld heb, dus geen verassing!

Excellente service

Ik bestelde de bench mat een namiddag en kreeg ze 's anderendaags! Beschrijving klopt, goed produkt!

Op tijd geleverd wat ik besteld heb.

Doen snel wat ze beloven....

Mooie ,duidelijke, website. Concurrerende prijzen<>prima kwaliteit anti trektuig. Super snel geleverd.

Supersnel in huis

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.