Prima ervaring

Tevreden met Max & Luna. Website is overzichtelijk en mijn kattem zijn blij met de producten. Echter vind ik het wel jammer dat de bestelling met ontzettend veel plastic wordt verzonden.

Snelle en goed levering makkelijk bestellen

Goede site, makkelijk bestellen en betalen Snelle en goede levering

Duidelijke site, en de ene dag besteld volgende dag in huis. Een hele mooie manc van Diatrict 70 (De luxe velvet) voor onze hond en voor de kat besteld. Echt een Super gave mand voor in de woonkamer. Helemaal van deze tijd.

Alles goed ervaren

Leuke dierendingen en snelle levering!

De bestelling kwam snel en de artikelen zijn van goede kwaliteit.

Zachte mand

Wat een fijne mand. Wij hebben de M gekozen en hij is voor onze Jack russell perfect! Heerlijk warm en zacht.

Geweldig!!

Mooie producten. Aardige manier van communicatie via de mail. Goede service.

jullie doen nu je best!

heb nog iets extras gekregen.

Fijn

Correctie informatie over het product en een fijne afhandeling

Levering was snel, verpakking kan beter

Duurzame kattenvoerbakjes gekocht, ze waren snel geleverd en bevallen prima. Onze kat eet er goed uit en gooit minder eten naast het bakje. Er zat wel een grote sticker op het eetvlak van alle bakjes die er niet bij alle bakjes even makkelijk af ging. Heb ze lang moeten weken om alle lijmresten te verwijderen. Ook viel me op dat de verpakking niet erg duurzaam was, grote doos, opgevuld met plastic en lucht.

vlotte snelle service, mooie kussens

top service meer dingen bestellen

Post nl heeft een fout gemaakt met de levering en dit is heel goed opgelost door Max & Luna.

Erg goed

Keurig op tijd thuisbezorgd

Snel en goed

Fijne site en snelle levering

Snel,correct

Namiddag besteld,dag erna smiddags in huis. Perfect!

Snelle levering!

Onze bestelling werd de volgende dag geleverd en was netjes verpakt.

Mooi op tijd geleverd en schappelijke prijs.

Snelle levering,goede kwaliteit

Bench kussen voor onze Pub "Don" besteld!!We mogen hem 4 oktober ophalen en dan hoop ik dat hij tevreden is;))

Erg snel geleverd niks dan lof

Producten ok, afhandeling vol haperingen

Betalen met Master Card lukte niet, ook niet na 4 pogingen. Track &Trace werkte niet. Helpdesk stuurde dan een verwarrend antwoord dat TNT vertraging had en dat we enkele dagen geduld moesten hebben....maar een dag later kwam de levering....door een kompleet andere koerier.... Geeft niet echt een betrouwbaar gevoel.

Fijne website en snelle levering

De bestelling was snel binnen en netjes verpakt. Ik kreeg de knuffel aanbevolen door een vriendin, dit zou een hele stevige zijn. Helaas heeft onze Jack hem binnen 2 dagen kapot gekregen.

Ik ben nu een nieuwe klant!

Snelle levering en erg blij met de water- en voerbakken.

Vlot verlopen

Zondag enkele produkten besteld, dinsdag werden ze al geleverd. Kwaliteit prima, goed verpakt, alles is vlot verlopen.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.