Prima webwinkel - snelle levering!

Meerdere malen bij Max&Luna besteld - snelle levering en goede producten. Zeker aan te bevelen!

Snelle levering, alle producten zoals verwacht!

Pakket direct naar een afhaal punt

Mijn pakket nog niet ontvangen, was helaas afwezig, Ff rondje met de hond. Niet via of bij de buren afgegeven, niet volgende dag aangeboden, direct naar een afhaal punt niet in de buurt.

Snel

Bestelling snel en netjes geleverd,helaas was het product voor mijn honden te licht,dus ik heb het priduct retour gestuurd,dat was totaal geen probleem,maandag retour gestuurd,dinsdag al afgehandeld,ze krijgen van mij een pluim en een dikke 10 voor de service

Een groot succes.

Vooral de botjes vallen erg in de smaak bij mijn anti-knauwer (& dat maakt ook het vrouwtje erg blij :) )

Producten zijn snel geleverd en waren goedkoper dan op andere webshops.

Snelle levering g

De honden zijn er heel blij mee

Makkelijk bestelproces, snel geleverd

Ik kon snel en makkelijk vinden wat ik zocht, het bestellen was een fluitje van een cent. De volgende dag werden mijn artikelen al, goed verpakt, bezorgd. Zeer tevreden.

De artikelen werden snel geleverd. Duidelijke uitleg over de artikelen op de site. Gewoon niets op aan te merken

Snelle reactie op mijn mail

Goede producten !

Kussen na 1 nacht stuk ...... maar er was een oplossing

Dit kussen zou stevig zijn , na 1 nacht gesloopt , jammer van de centjes .... Na deze beoordeling werd ik gecontacteerd van Max&Luna, ik kreeg het bedrag terug om opnieuw te gebruiken in de webshop . Wat een top service ! Ondertussen een nieuw kussen besteld in de hoop dat deze langer mee zal gaan

Fijn contact

Super snelle levering

Fijne snelle levering

Ik ben erg blij met mijn bestelling. Ziet er nethes uit. Alleen jammer van al het plastic opvulmiddel.

Snel geleverd voldoet aan mijn verwachtjngen

Hondenkussen goed schoon maken ligcomfort niet getest hond zegt verder niks. Maar gaat er wel op liggen

supersnelle levering

goede prijs kwlaiteit verhouding en snelle levering

Super service.

Super service.

Snel en vlotte bestelling

Het was gemakkelijk te bestellen en een vlotte betaling.

Super service

Ik had een hondenmand besteld voor mijn en een dag later binnen. Ik dacht top dat is snel! Kom ik er achter dat ik een te klein formaat had besteld, dezelfde dag een retour mail ontvangen met antwoordnummer. Over de snelle afhandeling ben in zeer te spreken..

Goed en snel

Product naar verwachting, snel en correct geleverd.

Gewoon perfect zoals je verwacht van een webwinkel

Heel vlotte bestelling

Levering was uiterst snel en piekfijn in orde! Geen transportkosten naar België boven 20 euro is ook super!

Snelle service en redelijke prijs. TOP.

Ik kom terug!

De hond is blij met de mand

De hond is erg blij met de uiteindelijk mand. Ik adviseer voor een maatje Engelse Stafford de L te nemen, de M is echt voor kleinere hondjes! Ze gaat er met ontzettend veel plezier in liggen om te slapen of luieren.

gekocht een hoes van een hondenkussen.

mooie website, erg duidelijk. Snelle service, volgende dag al in huis. Product is netjes verpakt en ziet er goed uit

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.