Had besteld voor mijn dochter haar katten een krabvierkant. Werd 2 dagen later bij haar afgeleverd. De katten zijn er dol op liggen erin, of hangen erop

Keurig en snelle levering

Goede website, keurige snelle levering.

Goeie ervaring

zeer duidelijke website, snelle levering onze hond Diesel is helemaal blij met zijn nieuwe slaap plek

Mooi product mooie prijs vlotte levering

Tevreden klant

Snelle levering, goed verpakt en een mooi product.

Super en snel in huis

Alles was in orde O.K.

IK ben tevreden zending was naar wens en vlot doe zo verder.

snelle levering en goed verpakt.

Wat de poezen en hond van de bestelling vinden kan ik nog niet zeggen. Onze poes Luna 29 aug jarig word ze 14 jaar en dan krijgt zij en zusje Misty en grote broer (hond) bruno de kadootjes :)

Snel geleverd, prima verpakt!

Positief!

Klantvriendelijk

snelle levering en bij contact klantenservice, snelle respons.

Snelle levering, prima producten!!

Prima!!!

Mooie spullen

Draagzak en outdoor kussen zijn erg mooi en ook praktisch. Goede kwaliteit. Snelle levering. Goede en duidelijke website.

Goed vriendelijk en vlot

Na de eerste bestelling zelfde dag geretourneerd (omdat een L best klein is voor een grote hond) geld binnen week op mijn rekening. Nieuwe besteld voor 10:00 uur, maar helaas niet de volgende dag ontvangen zoals aangegeven.

Bedrijf met goede klantenservice.

1 van de producten incompleet geleverd, direct de volgende dag een nieuwe in huis.

super kleed

Hen al vaker wat besteld en ben erg tevreden over producten en levering. En zeker mijn trouwe viervoeters ook.

Zeer goede service

Het pakket was verloren gegaan door postnl, direct een nieuw pakket opgestuurd. Bedankt

Er is gedaan wat beloofd was, het juiste stuk op de beloofde tijd ik ben heel tevreden.

Correct

Tevreden

Leuke winkel

Leuke spullen voor de hond en snel geleverd.

Snel

Product snel geleverd. Netjes ingepakt. En heel blij met mijn product!

Perfect!

Snelle afhandeling, als je een vraag stelt meteen antwoord. Ik was vergeten een code in te voeren voor gratis hondensnack, geen probleem. Werd de volgende dag gratis nageleverd! Topservice noem ik dat. Daar kunnen heel wat webwinkels een voorbeeld aan nemen. Kortom zeer tevreden.

ik vind zoals een winkel moet zijn gewoon top.

Top service!

Snelle levering en top product!

Goed geregeld

I.v.m. de hittegolf twee verkoelende matten besteld voor mijn honden. Groot succes. De jongste heeft de dag nadat de mat binnen wss gekomen de hele dag in diepe slaap hierop doorgebracht. Het hielp haar duidelijk met de hitte die zelfs de airco niet het huis uit krijgt. Bezorging en informatievoorziening hierover goed geregeld.

Echt leuk ,verzorgd en mooi !!

Ik vind het een leuke site met gangbare prijzen. Snel bezorgd ook.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.