Snel, correct en heel blij met het bestelde artikel. Voldoet aan alle verwachtingen!!

Snelle levering, goed product

Prima! Snelle levering, goede communicatie, goed product

Zeer goed !

Super snelle levering en prachtige spullen!

Goede kwaliteit / scherpe prijs !

Leuke producten, snelle service

ging heel vlot dus prima

Alles kwam zoals besteld was

Snel , goede prijs kwaliteit

Voor herhaling vatbaar

Netjes vriendelijke klantenservice

Erg netjes en vriendelijke mensen aan de telefoon.

Snelle levering, artikel zoals omschreven!

Reisbench voor de hond besteld en had het de volgende dag al in huis.

Alles prima, danke!

Danke!

Zeer tevreden.

We zijn blij met de aankoop. De Mykotty Lui valt goed in de smaak. Prima service.

Snelle levering en blije kater

Kortingsbon van ING genruikt om onze kater te trakteren. Snelle levering en artikelen zijn precies zoals beloofd

Goede service en levering

Contact was vriendelijk en zeer behulpzaam. Verpakking van producten geweldig!

Top service!

Meerdere items besteld. De spullen kwamen goed verpakt binnen (wel een erg grote doos), en ook binnen de aangegeven levertijden. Producten zelf waren ook van goede kwaliteit! Ik ben zeer tevredenAls ik nog eens spullen nodig heb voor mijn hond bezoek ik zeker de Max en Luna website.

Prima hondenbed, prima zaak

Netjes verpakt, mooi hondenbed. Snelle levering...vrijdag besteld, zaterdag in huis. Vriendelijk te woord gestaan tijdens telefonisch contact. Prima dus.

Super Bedankt!

Op de valreep heb ik een bestelling moeten plaatsen voor mijn senior poes, die heel kieskeurig is en niets anders eet dan haar vertrouwde producten. Ik heb hierover telefonisch contact gehad en op goed geluk dat het op tijd binnen zou zijn, de order geplaatst en het voer de volgende dag, zoals vermeld op de site, binnengekregen. Precies op tijd voor het avondeten :D Namens Little Binky en mij heel erg bedankt voor de snelle afhandeling op alle gebieden. Ik had me geen raad geweten als jullie er niet waren geweest :)

Snelle service - goed/mooi product!

Eerst ervaring en aankoop Max en Luna. Heel goed bevallen. Bestel gerust vaker ;-)

Prima product, snelle levering

Zoals gezegd hierboven.

Goede correspondentie. Snelle levering Mooie fontein

Perfekt

Hallo Max und Luna alles super gelaufen. Die Leine war innerhalb von einem Tag angekommen das war verdammt schnell. Vielen lieben Dank. Mfg. Heike

Tijdig geleverd

Zeer snel geleverd

Leuk speelgoed voor de kat

Volgende dag bezorgd

Snel ,goed precies wat ik wilde

Is een mooi product

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.