Snelle bezorging

Snelle bezorging en netjes verpakt

Zeer snel super ingepakt

Prima bezorgd bij buren,netjes verpakt

Prima en snel en klantvriendelijk.

Snel geleverd en van goede kwaliteit

Mijn hondje lust het super graag Is zeer speels en heeft terug een mooie pels

Prachtig kussen voor mijnLabrador,en ze vi d hemheelfijn!!

Snelle levering, ruime keuze, originele dingen

Prima hondenmand, keurig op tijd bezorgd!

Prima hondenmand, keurig op tijd bezorgd!

Geen klachten

Vlotte levering en leuke spullen

Het mandje en de zak om in te zitten zien er goed uit en zijn van degelijke kwaliteit lijkt mij. Ook de levering ging vlot.

Een hele blije hond

Mijn pup is tevreden met zijn nieuwe botten van nylabone speciaal voor pups

Snel geleverd echter geen kwaliteit

Hondemand gekocht €60 best duur. Bleek echter na één week al stuk te gaan. Baal er erg van

Super snelle levering

Heel mooi èn betaalbaar hondenkussen gekocht en een zakje koekjes met picorino kaas....beiden viel het hier erg in de smaak. De levering was super snel dus hondjes en baasje blij.

Snelle bezorging, retourzending en terugstorting zeer snel geregeld.

Hoe is het mogelijk om mijn ervaringen te delen als ik enkel mijn bestelling heb gedaan en nog niets heb ontvangen.

top

Snelle levering en lekker ruikend spul

We zijn heel tevreden, de hond ruikt nu weer lekker nadat hij een stinkende vacht had!

Snelle levering en goede producten!

Wij zijn dik tevreden met de bestelde producten voor onze toekomstige pup! Snelle levering en goede producten voor een eerlijke prijs! Ik zal op korte termijn weer een bestelling doen!

Mooie spullen en snelle levering

Mooie spullen voor hondjes en ondanks de corona tijd snel geleverd.

TOP

Goede bezorging. Snel en goed contact!

Snelle levering, fijn advies en er wordt meegedacht!

Super fijne hondenmand gekocht!

Hele goede ervaring met Max&Luna! De levering was snel maar een dag later dan er stond. "Vandaag besteld, morgen in huis" klopte dus niet helemaal... Voor de rest zeer tevreden met mijn aankoop!

Snel en betrouwbaar!

De producten zijn de volgende dag geleverd, precies zoals stond aangegeven. Alles netjes ingepakt en Mochi de kat is blij ermee :)

Defecte dual doggie

Al na 3 weken was de dual doggie riem defect. Een van de lijnen was defect geraakt. Een belletje naar max luna was genoeg en kreeg ik de keuze of een andere riem of m’n geld terug. Al na 2 dagen stond het geld op m’n rekening. geweldig.

Snelle levering en kwaliteitsproduct.

De drinkfontein is geweldig. De katten zijn er dol op en het in elkaar zetten was zo gebeurd door de uitstekende handleiding.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.