Goed geholpen

Ik had wat hulp nodig bij het bestelproces. Na contact met de klantenservice werd ik direct snel geholpen en had ik de volgende dag mijn product in huis!

Snelle levering en mijn doodles heel erg blij met deze donut hondenkussens

Hele mooie kussens!

Ik kreeg super snel wat ik had besteld en het was precies wat ik ervan had verwacht :) Erg blij mee. Poes gebruikt het ook.

super product

Ik vond voor onze nieuwe puppy een super product (ligkussen) voor een vriendelijk prijsje. Kussenhoes is waterafstotend en gemakkelijk te wassen

Sneller dan gedacht.

Mooi

Onze Bas geniet van zijn mand dank u

Snelle afhandeling

Goede service en snelle afhandeling na retourneren.

Prima ervaring!

Goede producten, onze hondje houdt ervan!

Mooi product, goeie kwaliteit voor een lage prijs en snel geleverd!

Heel vriendelijk en behulpzaam

Ik ben goed en vriendelijk geholpen bij de problemen met mijn bestelling

Prettige levering maar speelgoed is al stuk

Wij hebben een pittbull en dachten dat deze bal geschikt was voor grote bijtkracht maar na een half uur zitten er al gaatjes in.... jammer.

Fijne en snelle service

snelle verzending en retournering. Ook goede hulp bij retour!

ok

Heel blij met het wasbare kussen!!! De meeste kussens kan je alleen de hoes wassen.

Leuke producten en zeer klantvriendelijk

Snelle reacties bij vragen en tip-top georganiseerde levering.

Tevreden

Goede en vlotte service. Jammer dat je als vaste klant steeds verzendkosten moet betalen. Dit maakt de kattebak zand namelijk wel erg duur?

Voor herhaling vatbaar

Leuke mand besteld , netjes ingepakt , snel geleverd

Online ordering

I ordered a cat litter deodorizing spray yesterday evening, and it arrived early this afternoon. Very speedy delivery. The spray was very well packaged to prevent any damage, you can tell care has been put into the delivering of the products. Thanks for good quality and time service!

Krabmeubels zien er erg leuk uit!

Krabmeubels zien er mooi uit! Snelle levering.

Een dagje later bezorgd, in een hele grote doos

De bestelling kwam een dagje later, maar in Corona-tijd is dat niet zo gek. Wat wel maf was was het formaat doos waarin het werd geleverd. Maar uiteindelijk zijn de katten er blij mee als extra speelgoed :)

Netjes en snel geleverd

Goede wijn behoeft geen krans

Gewoon perfect

Uitstekende service

Er wordt uitstekende service gegeven. Het is jammer dat het kussen dat wij besteld hebben, ter vervanging van het Chateau kussen, waarvan de binnenvoering stuk ging, in de verste verte niet in de buurt van het oude kussen komt! Wat een ontzettende teleurstelling. De kwaliteit is stukken minder! Ik hoop echt dat Scruffs wat aan die binnenvoering doet, want verder is de Chateau een perfect kussen

Prima.

Goede service en snelle levering.

Goed contact, goed product en goede kwaliteit

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.