Figo is er erg blij mee

Figo is erg blij met het speeltje

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Mooie hondenmand

Voldoet aan de verwachtingen. Onze hond ligt er heerlijk in. Kan lekker zijn hoofd op de rand neerleggen. Mand past mooi in huiskamer.

Was perfect

Supersnelle levering

Heel correct, goede service. Alerte reactie. Plezierig in kontakt. Tip: Zou heel plezierig zijn als ook de afmetingen van de producten weergegeven zouden kunnen worden op de site. Voorkomt extra bellen, mailen etc. Small, medium of large zijn rekbare begrippen.

Altijd goed, altijd snel!

Mijn ervaring is dat je op de website snel en gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt en dat bestellen eenvoudig is. Ze leveren snel en altijd de juiste spullen.

Supersnel

Ben zeer tevreden over de service

Mooie producten, goede service

Wij hadden een prachtige poezenmand/-tas besteld en een aantal speeltjes. Levering was erg snel. Helaas was er iets misgegaan bij het bestellen. Wij wilden liever een andere kleur. Geen enkel bezwaar. Verkeerde kon eenvoudig geretourneerd worden. Wij kregen de andere heel snel toegestuurd. 2 dagen later was deze er en dat is toch snel, zeker in Coronatijd. Bedankt voor de goede service.

Mijn bestelling

Mijn bestelling heb ik woensdag voor 5uur geplaatst, Op u site staat voor 5 uur volgende dag in huis. Ik heb vandaag donderdag niets gezien

Een prettige webwinkel

Ik had nog niet van Max&Luna gehoord, tot ik op hun site belandde op zoek naar een hondenbedje. Het was een waar genoegen om door de site te bladeren. Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, ontving ik binnen een paar minuten de bevestiging dat mijn betaling binnen was en mijn bestelling opgenomen was. De bestelling was door de grote drukte waar PostNL mee kampt, binnen 2 dagen binnen. Het is een uitstekende webwinkel, waar ik graag nog eens terug kom.

Goede service, bestelling geplaatst, word keurig op de hoogte gehouden via de mail, netjes en stevig verpakt. Kortom super geregeld!

prima eerste ervaring

Voor het eerst wat besteld bij deze website en dat is me goed bevallen. Overzichtelijke website, qua prijsstelling volgens mij wel in orde en de leveringstermijn is gezien de tijd waarin we leven te overzien.

Fantastische

Goede materiaal en snel bezorgd

Goede ervaring

Werd netjes op de hoogte gehouden over de snelle levering .

Super goed geshopt !!!

Hip, mooie artikelen, top prijs/kwaliteit.... Snelle levering en goed compact verparkt

Fantastisch!!

Weekend bestelling gedaan en dinsdag met de lunch in huis. Fantastisch! De laser (Froli cat) is meer als wat ik had verwacht. Super apparaat! De kat is er gek op en zodra de 10 minuten om zijn zit ze er al naast voor de volgende ronde. Aanrader voor een ieder met een actieve kat!

Super service

Hondenmand besteld aan een hele mooie prijs. Dag erna aangekregen en onze hond super blij!

Uitstekend, goede prijs, snelle levering

Uitstekend, goede prijs, snelle levering

Snelle levering. Helaas vind mijn hond de bot niet zo heel interresant.

Super precies wat ik verwacht had

Goeie service.zeer snelle levering

Super goed geholpen!

Prachtige hondenkussen!

Super snelle levering en een super hondenkussen. De hondjes zijn weer helemaal blij!

Snel en goed

Snel en goed

Uitstekende service

Uitstekende service nadat wij ons artikel wilden omruilen naar een grotere maat.

Perfect, goede service!

Perfect, goede en snelle service!

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.