Vlotte bezorging

Gisteren besteld, vandaag in huis, zeer tevreden👍

Degelijke producten en snel geleverd

Producten zijn van mooie en goede kwaliteit. Prijs / Kwaliteit verhouding is top en levering erg snel. Aanrader dus!

Heel mooi hondenkussen

Supersnelle levering, heel mooi kussen voor mijn hond

Super snel en mooie producten

Was specifiek op zoek naar bijtsleutels met smaak bacon voor mijn pup. Gevonden bij Max&Luna. Erg goede website, leuke producten. En ondanks de enorme drukte op het moment, toch artikelen binnen 24 uur gekregen ! Ben erg tevreden.

Elke levering prima!

Levering keurig en snel. Bij een verkeerde bestelling (zelf verkeerd gedaan) direct goed geholpen via de klantenservice.

Perfecte levering

Snel geleverd, de kat was superblij dat haar nieuwe my kotty binnen 3 dagen hier in huis was

Positief

Snelle bezorging

Super ervaring voor een eerste bestelling

Heel goed en snel geleverd

Snelle levering van bestelde producten

Snelle levering van bestelde producten.

Mooie grote hondenmand. Onze hond ligt er heerlijk in. Lekker zacht en ziet er mooi uit. Hele snelle verzending, ondanks de coronatijd!

Zeer vlot

Ik heb besteld en zoals beloofd na 24 u ontvangen

Snelle levering en goede service!

De levering van het product was erg snel. Helaas was er een klein probleem met de verpakking. Max&Luna dacht gelukkig goed mee en een ander is keurig opgelost.

Goed en snel.

Was goed maar het product was te klein ik heb het terug gestuurd.

Snelle verzending leuke producten

Aan bevolen web winkel. Goede en snelle verzending.

Great service, perfect products.

Happy dog, happy human!

Vriendelijke winkel, snelle levering

Al een paar x online dingen aangeschaft voor onze oppashondjes. Goed telefonisch en erg vriendelijk contact. Snelle levering. Enige minpuntje is de website, vaak onduidelijk en veel zoekwerk. Plaatjes matchen niet bij het juiste artikel en dat is jammer

Snel,makkelijk en achteraf betalen ideaal

Nou alles staat in de titel, hoezen zijn top, en kleed erover voor de zomer ook perfect. Helemaal tevreden, ga zo door.👍

Goede service!

In eerste instantie was ik niet erg tevreden, maar Max&Luna hebben dit op een heel goede manier opgelost. Ik heb een nieuw product gekregen. Zeer tevreden! Ik raad Max&Luna dan ook zeer zeker aan! Ik kreeg mijn pakketje een aantal dagen later dan gepland, maar dat kwam door de drukte vanwege het coronavirus. Ik werd hier goed van op de hoogte gehouden. Echter werd ik later teleurgesteld door het pakketje wat ik kreeg. De heupriem voor het hardlopen wat ik had besteld, was prima. Maar het flesje wat erbij hoorde was vies. Een vieze dop en allemaal krassen van gebruik op de fles. Hier heb ik inclusief verzendkosten 44,90 euro voor betaald!! Ik hoop dat hier een passende oplossing voor komt, want zoveel geld voor iets betalen dat er tweedehands uitziet, vind ik niet netjes zacht uitgedrukt...

Na het bestellen van een voedselcontainer,welke helaas door de transporteur op een foutief adres werdt afgeleverd,heeft men direct hierna een 2e.zending opgestuurd. Deze had ik de volgende dag al binnen. Deden totaal niet moeilijk.

Top product

Prima service, top product en voorlichting

Mooie artikelen netjes verpakt voor onze hond

Max &Luna hebben een mooie site en mooie spullen. Alles was netjes verpakt. Spullen ontvangen duurde wat langer dan verwacht dat was een beetje een domper. Eenmaal binnengekomen alles netjes verpakt en binnen korte tijd ligt onze kleine vriend heerlijk in zijn nieuwe mand. Top Max & Luna! Tot de volgende keer

Prima en keurig geleverd.

Spullen die ik heb besteld zijn prima. De hond en de kat zijn er blij mee.

Zeer goed!

Super mooi mandje! En van zeer goede kwaliteit! + Snelle levering. Top!

Zeer leuk product

Snel en erg leuk

Goede service!

Er was vertraging met de bezorging, dit lieten ze netjes weten via de mail! Uiteindelijk was de honden mand er nog snel, de hond ligt heerlijk in zijn orthopedische mand!

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.