Zéér klantvriendelijk en kundig telefonisch advies

Ik wist niet zo goed welke hondenmand ik moest kiezen, maar werd erg vriendelijk geholpen aan de telefoon. Niet alleen het contact was uiterst kundig, de mand die we hierdoor hebben gekozen is werkelijk prachtig. Aanrader!

Prima service uitstekende producten

Ook in Corona tijd kun je met een gerust hart bij deze webshop je benodigdheden voor kat en hond kopen. Hoewel de bestelling wat vertraagd was, werd ik keurig via mail op de hoogte gesteld van de vertraging en waar het probleem lag. Heb vandaag alsnog mijn pakket mogen ontvangen.

Goede total services

Informatie tijdig en compleet in mailbox. Aflevering ook prima. Kleinere doos zou beter passen bij de bestelling: nu teveel verbruikt karton plus onnodige plastic vulling in de doos. Echter de bestelde aap met geluid is helaas niet bestand tegen het bijten/kluiven van onze Hovawart pup van 6 mnd. Na kwartier oor al open en vulling eruit getrokken. Flexibel lang oranje bot en flexibele paarse bal is top. Leuke website en leuke producten. Bezoek website en aankoop producten voor herhaling vatbaar.

Goede produkten en snelle levering.

Ik heb pas deze website ontdekt, maar ben er erg tevreden over.

Prijs goed

Hoi De prijzen zijn goed bij jullie Verder kan ik nog niks zeggen over het product wat ik heb gekocht Ivm de post mijn honden kussen is helaas nog niet binnen Maar als deze goed is bestel ik er npg een Groet jeannette

Een echte aanrader

09/04 besteld en vandaag 14/04 geleverd (Pasen en paasmaandag viel er wel tussen) Dus correcte aflevering

Snelle levering & goede kwaliteit

Het pakketje werd ondanks het Corona virus de volgende dag geleverd. Heel erg tevreden met het mandje, goede kwaliteit en mijn katten vinden het geweldig.

Van de week mijn eerste bestelling ooit bij Max&Luna geplaatst: een draagzak voor onze hond. De zak werd na één dag thuisbezorgd en voldoet aan alle verwachtingen: zeer goede kwaliteit, netjes afgewerkt en fijn in gebruik. En dat voor €33! Kortom: een heel tevreden klant, die zeker vaker bestellingen zal plaatsen.

Goede prijs kwaliteit

Prima prijs kwaliteit en snelle levering

Snel geleverd en prima produkt

Snel geleverd en p prima produkt

Top service!

De levering is heel snel, wat super fijn is! De producten zijn van goede kwaliteit en hebben een leuk design. Ik ben zeer tevreden over deze website!

Leuke kleurige mat

Hond lekker aanhet snuffelen naar de brokjes. Nadat alles op was, kwam de mat, het zacht materiaal aan de beurt zodat deze na 1x*al stuk was.

Mooie producten en makkelijk bestelproces

Voor onze te verwachten kitten leuk geslaagd voor een knus slaapplekje. En het is een mooie aanwinst het interieur.

Matig succes

Het is keurig hier gebracht maar hond vind het geen leuk speeltje.moest wat pluizige zijn denk ik

Snelle verzending en snelle ontvangst

Snel en goed

Snel bezorgd en goed product

Kussen ziet er goed uit.

Bestellen ging makkelijk en levering snel! Wij blij, hond blij!

Prima snel in huis

Alleen veel te veel verpakkingsmateriaal

Prima: goed product, betaalbaar en een snelle levertijd

Prima: goed product, betaalbaar en een snelle levertijd

Mijn bestelling is zeer snel bezorgd. Mijn katten zijn hier heel blij mee!

Snel en goed verzorgd

👍

Toppie

Toppie

Zoals bij het artikel omschreven stond zijn mijn katten meteen helemaal fan van hun nieuwe huisje en krabdoos. Daarnaast ziet het er net zo uit als op de website. Na de bestelling was het product er binnen 2 dagen. Erg fijn.

snelle levering, goed product!

snelle levering, goed product!

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.