Snelle levering, goede kwaliteit, katten tevreden

De poezen waren erg blij met het speelgoed (en de doos), de kwaliteit viel niet tegen

Voldoende

Snelle service, alleen zaten de doppen van de shampoo en anti-klit er niet goed op waardoor het doosje etc al nat was.

Great service

Great product

Snelle levering goede service.

Snel geleverd. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling.

Snelle levering, vriendelijke hulp aan de telefoon

Alles prima in orde. Aardig te woord gestaan aan telefoon. Snelle levering. Perfect verpakt.

Slecht

Binnen 15 min was het speeltje kapot. Ik heb een klein hondje. Had speciaal gekeken naar sterke speeltje maar nog steeds slechte kwaliteit

snelle levering en product was zoals beschreven

Mooi product

Past prima bij de hond, prima tuigje.

Mooie mand, snelle levering!

Erg mooie en nette mand, lekker zacht voor de pup. Hij slaapt er al heerlijk in. Het liggedeelte kan je er gemakkelijk uit halen. Erg blij met de snelle levering.

jammer genoeg een slecht product

de hondemand die er heel goed uitzag, had een heel dun liggedeelte; waarom niet een dikker kussen om op te liggen?

Snelle levering ,honden hebben plezier

Snel en goed

Hele snelle verzending en het ziet er goed uit

Levering in 1 dag. Top!

Was kado en moest snel geleverd worden . Hebben ze gedaan. Helemaal tevreden

Cat scratch delivered on time. Nicely packed. The cats love it. Looks great. We're very happy.

Vlot geregeld, geleverd en top product!

Product precies als afbeelding ook qua kleur

Heerlijk kussen

Onze hond een Landseer sprong er niet meteen op, nu is hij ook gewend om op de grond te slapen. Hij zal nu moeten wennen aan het kussen. Het is een zwaar groot kussen wat goede ondersteuning bied voor onze hond. Ik zou er zo zelf op gaan slapen :-)

Super service

Mooi ruim assortiment, prijzen en snelle levering.

Goed!

Snelle levering, goede en snelle afhandeling van klachten! Zeker een aanrader dus!

goede klantenservice

één minpuntje : het gat waar de moer in moest was niet diep genoeg uitgeboord. Dit hebben we gelukkig zelf kunnen oplossen.

Prima service👍👍

Grote keuze, prima service en snelle levering.

Prima krabton

Niet alleen ik maar ook de katten zijn blij over de geleverde krabton. De bestelling en levering waren volgens afspraak. En het persoonlijke contact nadien vond ik ook prettig. Heb dan ook zonder te twijfelen een 2e bestelling geplaatst.

Precies wat ik wilde

De enige bal die mijn herder niet kapot krijgt! Jippie!

Super snelle en nette levering!

Mooie webshop en super snelle en nette levering. Ik ga hier zeker meer bestellen.

Snelle sevice, mooie hondenmand, Luna is er blij mee. Wij hebben gekozen voor de Rebel Petz Box.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.