Prima en snel

Prima service en lekker snel....

Goed product, laat het vacht van mijn hond glanzen.

Verder geen ervaring

Gewoon goed

Hele mooie halsbanden, en goede levering.

Product is van goede kwaliteit en de levering ook snel, maar de kleur van het product is geen taupe maar groen

Snelle en correcte levering

De levertermijn was correct . Mijn kat vind het geleverde product heel lekker. Prijs/kwaliteit komt overeen.

Super service!

Heel blij met de snelle service!

Kundig, Klantvriendelijk, Kwaliteit

Max&Luna gaf vlot en uitgebreid advies, op mijn vraag welke hondenmand ik het beste kon kopen. Weliswaar is het een iets andere geworden, maar dat had vooral met de kleur te maken. Onze hondjes zin er onwijs blij mee en Max&Luna reageerde ook weer direct enthousiast toen wij een fotootje stuurden van Goof en Sam, samen in hun nieuwe mand. Fijn bedrijf met persoonlijk contact interesse in de persoon van de klant en zijn/haar dier(en).

Goed product

Prima bezorging, goede kwaliteit van het product.

Erg goed

Heel erg snel en netjes geleverd. Wel heel erg jammer dat de kattenbrokken vette vis of kip 12 kg beide waren uitverkocht. Heb nu de aanbieding met blikjes gekocht. Ik moet wel 12 kg hebben voor de katten, Jammer kost nu wel verzendkosten. Verder erg tevreden over jullie. Snel en correct. Met vriendelijke groet, Jolanda

Goede kwaliteit prijs verhouding!

De speelbotjes zijn echt niet kapot te krijgen!

Prima kwaliteit en prijsverhouding en snel geleverd

Prima de prijs en kwaliteit en de snelle levering

Toppers!

Top product en super verpakt!

Goed geregeld

De bestelling is geheel naar mijn verwachting verlopen. Ik heb een knuffel met hartslag en een draagdoek besteld. De gebruiksaanwijzing van beide artikelen zijn wel heel summier. Mij tip is om zelf een goede en duidelijke gebruiksaanwijzing te maken en deze met de artikelen mee te leveren.

Prima webshop

correcte en snelle levering

Super snelle levering!!!

Vanaf bestelling tot levering zeer tevreden.

Lazy Legs besteld. 👍👍👍

lange verzendtijd door probleem maar goed opgelost

Het heeft 10 dagen geduurd eer ik mijn pakket ontvangen heb, en er werd jammer genoeg niet over gecommuniceerd. Na dit te hebben doorgegeven aan het bedrijf hebben ze wel snel geantwoord en was er goede service

Prima levering. Prima service.

We hebben hier een hoes voor een hondenkussen besteld.

We hebben kattenstoel gekocht Zeer tevreden mee Maar vraag mij wel af waarom dit in een megagrote doos werd verzonden Deze had wel een paar maten kleiner gekund Ook dit neemt veel ruimte in bij busje post nl

snelle en goede service en exact op tijd

een mooie bench gekocht en op beloofde tijd geleverd: super aanbevolen!

Snelle en goede levering

Prima webshop. Duidelijk en ook snel geleverd. Mijn kat had alleen zeer snel door waar het touwtje vandaan kwam en dat je dat er ook uit kon trekken, maar ja, dat lag niet aan het speeltje..

Snel en goed geleverd

Ik bestelde een krabmeubel voor onze kat. Dit werd snel geleverd. Een punt van aandacht: product zit in een perfect passende doos, goed beschermd, maar wordt geleverd in een ontzettend grote doos met airverpakking. Kan dat anders?

Super mooie spullen! Eenvoudig te bestellen en wordt snel geleverd.

Prima prijs en service

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.