Heel erg tevreden met de nieuwe hondenmand.

Na lang rondgekeken te hebben, uiteindelijk de perfecte mand gebonden en besteld. Het bestellen, de bezorging, verpakking en kwaliteit helemaal top. Wij zijn zeer tevreden!

Prima service, goede producten en snelle levering. Helemaal Top

Jammer

Heel leuk "blik" maar helaas keurt mijn kater het geen blik waardig. Heb het maar gedoneerd aan Villa Vagebond, kattenasiel, waar ik vrijwilliger ben. Daar word er gretig gebruik van gemaakt.

Prima service en goed kussen

Goede service, doet wat beloofd

Goede service en super product ontvangen

Ik ben heel blij met mijn aankoop. Goed verpakt kwam hij aan, en de service was ook prima!

Kussen binnen jaar kapot maar wel keurig onder garantie vervangen

Over Max&Luna als bedrijf op zich tevreden. Over het product wat ik bij hen kocht; 2 kussens van 51 degrees North ben ik minder tevreden. toen ik de hoes van de kussens voor de 2e keer wilde wassen bleek het tijk van het binnenkussen volledig vergaan te zijn. Van een kussen van 60 euro vind ik dit niet kunnen. Ik dacht hiermee eindelijk een goed kussen te hebben gekocht. Maar vind dat ik voor dit geld echt een betere kwaliteit mag verwachten. Over de buitenhoes zijn we erg tevreden. Toen ik deze klacht stuurde heb ik keurig een nieuw kussen toegestuurd gekregen. Dus service van Max en Luna beoordeel ik als goed. Het enige waar ik bang voor ben is dat ik over een jaar weer precies hetzelfde probleem zal hebben.

Snelle service,goed product!👍

Heel tevreden over het product wat ik heb gekocht! Ziet er mooi en stevig uit

Goede service!

Een hele mooie rieten mand gekocht. Helaas bleken de afmetingen toch iets groter dan verwacht en past niet. Jammer, maar de mand heb ik terug moeten sturen De beste service ooit, persoonlijk mailcontact! En snel bericht terug.

snelle levering en goed product

Ik had de anti-schrokbak snel in huis en het werkt goed. Mijn chihuahua eet nu veel rustiger.

enthousiaste teckels

Zogoflex producten zijn degelijk en stimuleren de honden door hun vormgeving tot activiteiten. Zeer tevreden.

Snel gevonden en snel ontvangen

Ik zocht een veilige parfum spray voor onze honden na hun sprong in een moddersloot. Na het schoonwassen wilde ik ze lekker laten ruiken. Hier zo gevonden en een dag later al bezorgd! De parfum blijft niet erg lang hangen maar ze ruiken een stuk frisser.

Sneller dan verwacht ontvangen

Artikel sneller dan verwacht ontvangen en onze kat is er erg blij mee.

Prettige ervaring, goede telefonische info, goed product

Snel en goed verpakt

Order qua informatie op tijd en in goede verpakking ontvangen

Super snelle levering

Product voldoet aan verwachting met goede prijs

Ik heb een hond van 15 kg. We waren op zoek naar een zachte mand die toch nog enig steun gaf. Dat hebben wij gevonden bij deze online winkel. Mijn hond ging in de mand liggen en kwam er niet meer uit. We zijn heel blij met onze aankoop. De levering was ontzettend snel. Heel erg bedankt, Max&Luna! Tot de volgende aankoop.

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en niet duur.

Duidelijke site en goede service. De mand is nog maar net in gebruik genomen. Ze ligt er graag in. Deze mand gekozen omdat deze makkelijk te reinigen zou zijn. De tokeomst zal het uitwijzen.

Tevreden!

Nadat we de een te grote hondenmand hadden besteld was het geen enkel probleem deze geheel kosteloos terug te sturen. Ze hadden zelfs al een kleinere maat verzonden voordat de grote mand goed retour was. Service!

Geweldige mand!!

Super mand!!! Meteen door hond en kat!!!! in gebruik genomen! Thanks! !!

Miskoop

Snelle levering. Een mooie bench. Helaas is de rits van de bench al na 1 dag stuk. Bijten en kluiven doen puppy's nu eenmaal. We kregen wel heel netjes €10 aangeboden om in kosten te delen om een nieuwe te laten inzetten. Die kosten zijn dan nog te hoog, de bench kostte al meer dan €100. Helaas een dure miskoop dus!

Supersnelle levering

De kattenkrabblok was binnen een kwartier al in gebruik genomen.

Leuke prijzen Produkten zoals beloofd

Een schaapje besteld met hartslag zodat mijn pup wat rustiger in de bench is. Hij heeft hem verscheurd 😂😂😂

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.