Snelle levering de kleur wijkt alleen wat af van die ik eerder ergens anders heb gekocht.

Heb voor het eerst bij jullie besteld, en dat is mij zeer goed bevallen, overzichtelijke site en gevonden wat ik zocht, hij bevalt prima. Een RvS kattenbakschep.

Super snelle levering, ik kom hier graag nog eens terug!

Snelle levering, goede kwaliteit

De levering is snel en de collectie is kwalitatief erg goed. De kartonnen krabmeubels zijn absoluut favoriet bij onze beide poezen. Het zou wel fijn zijn als de worden verpakt in een kleinere doos. De twee gekochte artikelen waren niet heel groot, maar de doos was enorm en die moet je vervolgens zien kwijt te raken. :-)

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Vriendelijke service aan de telefoon

De mand had helaas geen mooie stof dus wilde hem retour zenden maar was onmogelijk in te loggen omdat ik gastaccount had aangemaakt. Eer ik daar achter was... verbeterpuntje voor de website... uiteindelijk was retouren geen probleem en gratis 👍

Keurig ontvangen. Echt een aanrader.

Supersnelle service

Had mijn bestelling geplaatst en kreeg bijna direct al bericht dat mijn bestelling was ingepakt en onderweg was. Volgende morgen was het binnen. Super!

Goede service, goede kwaliteit.

Nu al drie keer besteld bij Max&Luna. Twee maal een hondenmand, waar ik en mijn honden heel blij mee zijn. En laatst een koelmat, waar de honden op warme dagen al heerlijk op hebben gelegen. Helemaal tevreden!

Goede kwaliteit en snel bezorgd top.

Perfecte hoes kwaliteit prima, Heb je geen nieuw kussen voor

Gewoon goed.

Goede website, veel keuze, goede en snelle levering.

Uitstekende retour service

Ik heb al enkele artikelen bij Max&Luna besteld. Waaronder vier prachtige manden voor vier verschillende honden met hun eigen naar erop geborduurd. Nu had ik dan vier koelmatten besteld in verschillende maten. Alleen wat ik ook probeerde bij twee van mijn honden ging dat niet gebeuren. "Nee baas, ik hoef echt niet op de koelmat te liggen. Leuk dat je aan mij hebt gedacht maar dat gaat echt niet gebeuren. Ik hoor het ze zo zeggen. Gebeld met Max&Luna en kon twee koelmatten meteen retourneren en vandaag al weer het restant bedrag op mijn rekening. Top service en vriendelijk.

Pluspunten

Goed en snel geleverd

NVT

Pluspunten

netjes op tijd ontvangen, keurig verpakt.

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt, product zoals op de site.

Pluspunten

Hoi, Super snelle levering, vragen snel en professioneel beantwoord , tot de volgende keer.Mvg, Ingrid

Pluspunten

Hele goede service, leuke producten & snel geleverd

Pluspunten

Super netjes en snel binnen

Pluspunten

Het pakket werd snel geleverd, goed verpakt. Een erg leuke krabbox waar onze kat direct raad mee weet. Er in, er op en lekker krabben. Mooi design, aanvulling in het interieur.

Pluspunten

Ruime keuze, snelle levering

Kan er geen bedenken

Pluspunten

Zeer spontaan geholpen en erg snel geleverd. Helaas was het product te groot (onze fout verkeerde maat besteld) maar mochten langs komen om het te ruilen omdat we het savonds al nodig hadden. Zeer klant vriendelijk dus

Pluspunten

Pluspunten

Werdt snel geholpen met retourzending&bezorging was snel en goed verpakt.(retour was gemakkelijk en gratis)=zeker een pluspunt.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.