Pluspunten

Heel fijne kattenbakvulling! Ik skep iedere dag wat in de bak zit in de wc . Iedere week 1x zeef ik alles door wat in de bak ziet en vul ik naar. Zo wij hebben een zak genoeg ongeveer voor 3 weken met 2 katten in een bak. Ruikt niet,makelijk bewaren en mee omgaan. Geen stof in de huis ,ik heb een matje voor de bak liegen werk goed. Naturlijk als een dag woord niet schoongemaakt dan loopt beetje uit /bedoelijk zie je voed stapjes hier en daar /ik heb zwarte tapijt/Mijn katjes heeft ook plezier aan .

Geen :)

Pluspunten

Snelle levering. Tussendoor nog tel.contact gehad wat perfect verliep. Top producten voor een leuke vrienden prijs. Aanrader dus!

Pluspunten

Pluspunten

Product op voorraad, snelle levering. Prima aankoop.

Pluspunten

Goede prijzen voor de producten en communicatie is duidelijk en netjes. Heldere communicatie over de levertijd. Op tijd geleverd en goed verpakt.

Redelijk klein assortiment en een aantal dagen levertijd (dit weet je wel van te voren overigens).

Pluspunten

Leuke producten ! En een leuke website !

Een verzendbevestiging en / of een bericht van de vervoerder zou handig zijn zodat je weet wanneer je het pakket kunt verwachten.

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Komt heel sympathiek over

Op het retourformulier is het de bedoeling dat je het aantal retouren doorgeeft. Bij meerdere bestelde artikelen kan je dit niet invullen, waardoor het formulier niet verzonden kan worden, het retourneren nam daardoor veel te veel tijd in beslag.

Pluspunten

Grote Scruff memoryfoam hondenkussen bijzonder scherp gesprijst. Snel geleverd. Mooi product.

Nog geen....

Pluspunten

Eindelijk een product wat echt werkt. No nonsens.

Pluspunten

Direct de volgende dag aangekomen. We hebben een kleine friese stabij. Mand M is een beetje te groot voor haar. Maar ze lag er in 30 seconden in! Ze ligt er graag in.

geen idee..

Pluspunten

Mooi assortiment.

Niet duidelijk hoe pakket verzonden gaat worden.

Pluspunten

Snelle levering goed tuigje

Pluspunten

Alles keurig en zeer snel geregeld.

Pluspunten

mooi produkt. Zeer snelle levering. Zeer blije hond.

Pluspunten

Mooi product kwalitatief in orde

Pluspunten

Ondanks er wat fout was gegaan met me bestelling is het snel geleverd na een telefoontje. Vriendelijk te woord gestaan en eerlijk over wat er mis is gegaan bij verzenden. Eerste ervaring zeer positief product was netjes verpakt.

Nog geen heb voor het eerst wat besteld.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.