Pluspunten

Mooie producten, snelle reactie op vragen via de email.

Nvt

Pluspunten

Snel bezorgd! En leuk dat ze het vertstuurde t.a.v. Mijn kat Gizmo.

Pluspunten

Mooi kussen en snelle levering, hond is er blij mee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk, gevarieerd aanbod op de site. Originele dingen te koop, niet zo standaard als andere sites.

Ietwat onhandig dat één bestelling door drie verschillende bedrijven wordt geleverd. Ook zou er een track&trace code komen, wat niet gebeurd is. Dit is onhandig aangezien je dus niet weet wanneer het komt. Zodoende kun je er geen rekening mee houden door ervoor thuis te blijven. Het vervoersbedrijf wat het laatste pakket had gebracht, die ik dus had gemist, had ook nog het verkeerde huisnummer op het briefje gezet. Desbetreffende buren waren op vakantie, dus in eerste instantie was m'n pakje zoek. Uiteindelijk wel opgedoken, maar lijkt me toch niet helemaal de bedoeling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging, en prima op de hoogte gehouden via de mail.

Pluspunten

Snelle levering , prima koop voor weinig geld

Pluspunten

Veel keus , goede kwaliteit en hele goede service

Pluspunten

Goede snelle levering met infomatie over leveringsduur. Extra super geslaagd cadeautje voor de katten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vrij snelle levering.

Pluspunten

Duidelijk site en snelle levering!

Tip verpakking zou kleiner kunnnen nu een mega doos voor een hondenkleed verpak het vacuum en je kan er een kleiner pakketje van maken

Pluspunten

Snel en netjes een pre is dat het product goedkoper is dan elders

Verpakking mag wel iets minder

Pluspunten

alles goed!

Pluspunten

Snelle levering. Goed product. Ben erg tevreden.

Pluspunten

Erg vriendelijk en behulpzaam. Snelle levering

Pluspunten

Mooie collectie en net andere dingen als standaard.

Pluspunten

Zeer snelle en goede levering

Geen idee

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

netjes contact op genomen omdat bestelde artikel niet op voorraad was. Of ik een andere kleur wilde, vindt dit erg netjes.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.