Pluspunten

Pakketje steviger maken. Was helemaal kapot toen ik het kreeg aangeboden

Pluspunten

goede snelle service en top product hondenmand voor een herder

Alleen jammer dat ik een bericht kreeg dat ik pas na twee dagen contact kon opnemen over mijn bestelling en toen was de bezorger al voor niets geweest. Jammer voor jullie en jammer voor de bezorger!!!!

Pluspunten

Goed overleg wanneer er iets niet meer op voorraad is. En wanneer je de bestelling wilt wijzigen is dit geen probleem. Snelle afhandeling en credit nota. Rana en Cino vinden hun nieuwe krabstam en huisje erg leuk. Het cadeautje, eten was lekker en het speeltje vinden ze super. Kortom alles is goed geregeld.

Pluspunten

Snelle service, goed te bereiken middels de telefoon en bij bestelling een leuke en zinvolle attentie.

Pluspunten

Snelle service en duidelijke site

Pluspunten

Snelle levering, zat een cadeautje bij de bestelling. Enige kleine opmerking is dat het in een veel te grote doos zat, ik keek erin en pakketje zelf was een stuk kleiner haha.

Verpakking

Pluspunten

Snelle levering! Goede spullen en leuk dat je een speeltje voor je huisdier bij krijgt. Prijs/kwaliteit verhouding ook erg goed!

Pluspunten

Goeie levering.. fijne kwaliteit honden kussen.. zat zelf wat hondenbrokjes bij

Pluspunten

Snelle verzending, goed ingepakt. Leuke verrassing voor de honden erbij

Pluspunten

Snelle bezorging en goede kwaliteit.

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke Website. Snelle levering

Pluspunten

snel en accuraat

verpakking te groot voor inhoud

Pluspunten

Easy walk harness voor onze 2 labradors besteld, ze trekken nauwelijks meer en in combinatie met de Wigzi dual doggie gel leash kan ik ze nu samen uitlaten! Niet gedacht dat dat zou kunnen maar het werkt, blij mee!! Snel besteld en snel in huis, super!

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service, goede producten en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering Verzorgt en netjes verstuurd

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie selectie aan spullen, goede klantenservice

Aangegeven of bepaalde spullen op voorraad zijn ( al 2 x gebeurd dat dat niet het geval was )

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelde mand heeft een totaal andere kleur dan we hadden gedacht. Niet mooi. De website is daarin te onduidelijk.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snel geleverd

stoppen met deze spam mails te versturen

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.