Pluspunten

de communicatie is erg goed, ze houden je goed op de hoogte als de bestelling anders verloopt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Snellere bezorging (volgende werkdag)

Pluspunten

kwaliteit producten, mooie site.

track n trace met alle zendingen :)

Pluspunten

Snelle levering Beschrijving klopte echt:-)!!

Pluspunten

Supergoede service, snelle reactie en fijne producten

Free Spirits

Pluspunten

Goed verzorgd en nog een leuk extraatje in het pakket

Pluspunten

Goede prijsverhouding Kwaliteit artikelen Snelle levering Extra gratis artikel

Uitbreiding assortiment

Pluspunten

Producten werden later geleverd, maar dit werd netjes doorgegeven. Ik vond het in dit geval geen probleem dat de producten later kwamen, dus ben akkoord gegaan met de latere levering. Er waren volgens mij ook andere opties, maar daar heb ik dus geen gebruik van gemaakt. Producten zijn netjes verzonden. Er zat ook nog een klein proefzakje brokken bij.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Op tijd geleverd, niks op aan te merken.

Ik heb een Frolicat Flik besteld. Mijn kat vindt het geweldig maar het touwje komt om de haverklap vast te zitten in de machine. Dan moet je telkens 5 mini schroefjes er uit draaien om het los te maken. Zelfs toen ik het apparaat kreeg zat ie al vast.

Pluspunten

Duidelijke website, product voldoet aan de verwachtingen, snelle levering, duidelijke communicatie via email

Pluspunten

Hebben leuke artikelen en een goede service Ik raad aan om bij Max en Luna te bestellen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette verpakking, ik denk klant gericht.

Voor het bestellen al aangeven van levertijd bij vertraging

Pluspunten

Goede communicatie Snel antwoord Goede artikelen .Als er iets niet is wordt je daarvan direct op de hoogte gesteld

Pluspunten

Snelle levering , makkelijk site

Nvt

Pluspunten

Als er een actie bij hondevoer, dan max 1 artikel per klant aan geven. Bij mij hebben jullie het goed opgelost.

Pluspunten

vlot, accuraat.

maten van b.v. de bal zouden erbij moeten staan, ik bedoel mijn Fr. buldog kan er geen kant mee op, maar bij small senk ik aan een extreem klein hondje en dat is mijn bulletje niet.

Website kan beter

Pluspunten

Zeer snelle levering Goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het product is goed

Als een artikel niet uit voorraad leverbaar is dit ook gelijk bij het artikel weergeven met de levertijd. Bij telefonisch contact een reël antwoord geven en niet proberen iemand te doen geloven dat hij of zij iets heel geks zegt terwijl het een normale vraag is.

Pluspunten

Pluspunten

Prima website en uitstekende service

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.