Pluspunten

Tweede aankoop bij Max&Luna, zeer tevreden!

Pluspunten

Snelle en goede levering

Altijd een trackentrace code geven

Pluspunten

Goede spullen/producten

Als iets niet voorradig is, dit bijvoorbaad vermelden. Nu was het product er niet maar dat was pas de volgende dag duidelijk

Pluspunten

Vriendelijke en snelle service

Pluspunten

Leuke website en prima spullen voor een scherpe prijs. Levering is snel en netjes. Echt een goede service!!

Pluspunten

Zeer snelle bezorging en een goed product! Ga daar zeker vaker bestellen!

Pluspunten

Frisse webshop met een grote diversiteit aan aanbod van allemaal mooie merken bij elkaar. Heb al meerdere keren iets besteld, snelle levering en de klantenservice is zeer behulpzaam voor al je vragen. Kregen zelfs een zakje met snacks voor onze Teddy cadeau bij onze laatste bestelling, ze vond ze heerlijk!

geen

Pluspunten

prima product

ik had een ander afleveradres ingevuld maar het werd toch op het huisadres afgeleverd.

Pluspunten

Snelle levering en super leuke producten!

Pluspunten

bestelling was niet op voorraad, ik werd snel en netjes. geïnformeerd, heel persoonlijk. Fijne communicatie

Pluspunten

Zeer goed overleg en snelle levering

Pluspunten

Zeer tevreden .

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

leuke producten, althans ik moest puppy dingen hebben en die waren er. De draagzak vind ik voor een labrador pup, misschien wat onhandig. Leuke naam, prettige vormgeving

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering, levering goed verpakt, prima prijs/kwaliteit.

Pluspunten

Duidelijk en snel!

Pluspunten

Goede service en snelle correcte levering. Prijzen erg gunstig. Zou er zo weer wat bestellen

Geem

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er word vrijwel meteen terug gemaild.

Pluspunten

Snelle, keurige levering.

Pluspunten

levering verliep goed. Telefonisch twee keer iemand gesproken en beide keren vlot en vriendelijk geholpen.

Pluspunten

Bestellen zeer makkelijk, bezorging zeer snel, een klein cadeautje voor de honden. Wat een top bedrijf

Niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service en snelle levering!

Pluspunten

Super service...top bedrijf!!

Pluspunten

Hele goede service en snelle bezoring. Had het pakket de volgende dag al in huis. Mijn katten zijn ook erg blij met de nieuwe spullen en het staat ook nog mooi in mijn huis. Dus zeker een aanrader om iets te bestellen bij Max&Luna.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.