Geweldig kussen voor mijn oude hond , ze ligt heerlijk.

Top eerste aankop!!

Speelgoed besteeld 1 dag voor de verjaardag van mijn hond, de volgende dag al thuis geleverd. Ik en hond Samouraï zeer tevreden!! Mooie merken ook!

Very good

I recommend this product. My dog like it a lot

Snelle levering, mooie spullen goede kwaliteit

Mooi assortiment, de ene dag besteld, de volgende dag in huis. Goed verpakt.

Een vlotte afhandeling van de bestelling

De 3 katten eten graag uit deze bakjes, daarnaast hebben ze een leuk design.

Goede producten en goede en snelle klantenservice

Ik heb een softbench besteld. Goed en snel geleverd. Er was een beschadiging (buiten de schuld van het bedrijf) en dat is naar tevredenheid en snel afgehandeld.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Goed advies, snelle levering.

Goed telefonisch advies. Tevreden met het product. Volgende dag in huis.

Duidelijke site en snelle levering. Klantenservice reageert snel

Top snelle levering

Kwalitatief top materiaal

3 zaken hebben wij besteld en alle 3 items zijn van zeer goede kwaliteit. Aan huis geleverd, kundig verpakt, heel tevreden

Goed en snel

Prima product en snel geleverd!

Sterke kwaliteit honden speelgoed. Niet in een paar keer kapot gebeten. Dat was de bedoeling, dus erg blij mee.

Snelle service en goed materiaal

Dik te vreden

valt tegen

dacht dat het een stuk makkelijker zou lopen dan het geval is iegenlijk het is erg kort en als beide honden een kant op lopen ben je nog steeds aan het rond draaien om er zelf tussenuit te komen :)

Verkeerde vervoerder

Ik heb mijn producten nog altijd niet ontvangen dus kan daar niets over zeggen. Wel over de vervoerder. Je kan zelf kiezen welke vervoerder, dpd of postnl, maar dpd is lekker laks. Producten zijn op 15 -3 besteld en waren op 18-3 nog steeds op een dpd depot in Oirschot. Zoals ze omschrijven, voor 22 u besteld, volgende dag in huis. Maar, het is druk bij de vervoeders, dus kan het langer duren. Ja, kan zijn, maar haal dan iig de tekst van je site af, dat als je voor 22 u besteld, het de volgende dag in huis hebt. Helaas, door dit "issue" zal ik bij max en lunch niet meer bestellen, ongeacht hoe het product haat bevallen!

Perfect en snelle levering

Perfect en snelle levering

Snelle levering van een kwalitatief mooi product

Mooi design, goede kwaliteit, veel keuze.

Een prachtig pakket!

Ik heb een kittenpakket gewonnen via Facebook en ben er dol blij mee! Bedankt

Mooi Luik en snelle en duidelijke service!

Doelmatig en prima!

Product volgens verwachting. De kat is zeer content. Ook dank van Dopey.

Ruim assortiment

Ruim assortiment, gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Harnas huisdier was te klein, eenvoudige retour-procedure en geld terug ontvangen.

Netjes en snel, mooi product maelson benchkleed

Netjes en snel, mooi product maelson benchkleed . Heel erg blij mee.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.