Snelle leveringen en producten precies zoals omschreven

Duidelijke overzichtelijke site. Ruime keuze en een snelle leveringen. Spullen zijn netjes geleverd en precies zoals verwacht.

Supersnelle levering

Ik heb op zondag een bestelling geplaatst en op maandag mocht ik die al in ontvangst nemen. Ik kreeg bovendien ook nog een shoptegoedbon van 5 euro voor een volgende aankoop. Heel correcte webshop, ik keer terug!

Super service en producten

Snelle levering en duidelijke uitleg over de producten. Super goed kauwspeelgoed gekocht voor de hond!

Bestelling te laat en slechte klantenservice

In afwachting van nieuwe katten heb ik bij Max&Luna een kattenbak besteld. 'Vandaag besteld, morgen in huis' stond op de website. Uiteindelijk kwam de bestelling niet één, maar vijf dagen later aan. Dat was te laat voor mijn nieuwe katten. Ook aan de telefoon was mij beloofd dat de bestelling op tijd zou komen. In contact met de klantenservice achteraf lijkt Max&Luna totaal geen verantwoordelijkheid te willen nemen voor hun trage service en de valse beloftes die zij hebben gemaakt. Erg vervelend.

Super, snelle reactie en service

Snelle service, duidelijk en vlot antwoord op vragen.

Superschneller Versand

Superschneller Versand und tolle Ware, jederzeit gerne wieder, 5 Sterne plus

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bijna alles stuk op paar minuten

Het aapje was na 2 min. Voor een groot deel stukgebeten De lange reep met geluid is ook al gehalveerd . De memory box voor snacks level 3 : normaal moet de hond dat verschuiven , hij haalt ze er gawoon uit . Alleen de 2 poten met gaat erin ( uit rubber ) is nog heel ! Hoera ! Heb speciaal gezocht voor speeltjes voor honden die alles stuk bijten . Foetsie de honderd euro dieik betaald heb !!,

Supersnelle levering van erg leuke spullen

Naar aanleiding van ervaringen bij een vriendin eerst een mand van karton besteld. Deze werd zo goed door de kat ontvangen dat we er nog een prachtige mand (? / sardineblik) wat kleine speeltjes en een laserapparaat met twee laserstralen besteld. Mijn kat (en katten en de buurt die af en toe op visite komen) niet meer weg te krijgen bij deze speeltjes. Erg mooie en leuke spullen en een bijzonder snelle levering!!!! TOP.

Supersnelle, nette levering

De informatie rondom de bestelling is zeer goed. Laten bezorgen via PostNL en ik had het op zondag besteld en maandag al in huis! Het kattenluik met timer hebben we net geinstalleerd, hij lijkt goed te werken en ziet er netjes uit. Zeer tevreden dus. Was fijn geweest als hij wat goedkoper was geweest, maar met alle programmeermogelijkheden en de chipreader er in, begrijp ik het wel.

Top.

Bezorgd als afgesproken. Hond blij met zijn nieuwe speeltjes.

Top cadeau voor mijn kitten

Woensdagavond besteld, donderdag al in huis. Mijn kitten vermaakt zich er meerdere uurtjes mee. Ellen

Prima microchip luik voor een fijne prijs

Onze katten hebben geen last van de ‘klik’ wanneer de magneet geactiveerd wordt. Eerst geoefend zonder batterijen, dat ze het idee begrijpen en dan met steeds wat minder hulp ze het zelf laten doen. Wij zijn tevreden!

Snelle correcte gang van zaken. Top@

Duidelijke site, product en omschrijving komen overeen met de site. Snelle levering.

Snel geleverd, mooie producten!

Ze doen wat ze beloven

Super snelle service, mooie website.

Gewoon super goed

Super goed

Koopervaring was zoals het hoort. Levering op tijd. Product niet zo handig als ik dacht.

Prima service fijn product

We waren op zoek naar een autozitje voor de hond. Na bestelling werd het meteen verzonden. Hangend autozitje werkt erg goed.

prima en snelle levering. orductervaring heb ik nu nog niet. succes verder met de onderneming.

Gewoon goed

Snel geleverd, en onze hond is blij met zijn nieuwe Scruffs mandje

Prijs kwaliteit ook prima

Snelle bezorging goed ingepakt en mooie manden

Super service en spullen!

Wederom super snelle levering, goed verpakt en verrast met een leuke flyer. Alle artikelen voldoen perfect aan de omschrijving. Onze huisdieren blij, wij blij! Echt een aanrader om hier te shoppen!

Super uitdagende speelmand

Onze kat vindt de mand geweldig. Het balletje, de bewegende wanden, het geluid, alles even uitdagend. Het is wel echt een speelmand. En dat hij de favoriete plek is van onze kat zie je het karton heeft het wel te verduren door zoveel speelse aandacht. Dus echt een super uitdagende speelmand.

Kreeg na de bestelling al snel een bevestiging, 2 dagen later had ik het in huis. (Geen weken en/of maanden hoeven te wachten zoals bij andere webshops)

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.