Katten waren meteen enthousiast!

De katten waren meteen enthousiast. Ze spelen en krabben er met veel plezier op en mee. Leuk design. Staat nog decoratief in de woonkamer.

Stevige kwaliteit, mijn hond is er zeer tevreden mee en ik ook. Hij bijt niet meer aan mijn tafel.

Fantastisch product en snelle levering

Bedankt Max&Luna! Ik had mijn zinnen al een tijdje gezet op krabkarton van District S en overal was het uitverkocht behalve hier. Snelle levering en geweldig product. Alle drie mijn katten mijn katten maken er graag gebruik van!

Snel en correct geleverd.

Wat kan ik zeggen ;-) Bestelling geplaatst, dag of 2 later geleverd. Alleen spijtig dat de ritssluiting niet bestand is tegen kleine scherpe puppy tanden (heeft het welgeteld 2 uur uitgehouden), maar daar kan Max&Luna niet aan doen

bijna prima .....

Ik wilde mijn nichtje verrassen met een leuk kado voor haar hond . Maar het opgeven van een ander bezorgadres , waar mijn naam niet op moest staan , bleek een probleem . Dus daar moet even naar gekeken worden . Buiten dat prima site met mooie artikelen .

Fantastische producten en sfeervolle service

Alles was netjes ingepakt en geleverd. Prettige site en ervaring.

Poes is erg blij !

Onze poes ging er direct in en is rondom tevreden!

Super goede site, makkelijk te bestellen en te betalen en ook nog eens goede en snelle levering. Product is ook helemaal wat we zochten. Dus een aanrader

Snelle correcte levering

Zelfs in de drukke eindejaars periode, mijn bestelling snel en correct geleverd gekregen. Product hondenbadjas helemaal naar wens.

Tot nu toe slechte ervaring

Op de website word aangegeven 1 tot 2 dagen levertijd. Maandagochtend 2 artikelen besteld en kreeg mail dat ze het aan het inpakken waren. Gisteren contact gehad en kreeg terug dat ze in het systeem hadden gekeken en het klaar stond zou einde van de dag een track and tracé krijgen. Tot op heden nog niets gehad ook niet dat postnl het in ontvangst heeft genomen. Dus verwijten naar postnl met de drukte gaat nu niet op!

Ik raad het zeker aan

mijn kat is het meest tevreden

Zeer goed en snelle bezorging

Overzichtelijke website,snelle bezorging

Snel en correct geleverd

Super mooi kussen. De hond is er helemaal blij mee .Bedankt

Super bedrijf

Een duoriem besteld voor mijn honden ..was er de volgende dag al...dus top

Prijzig

Ik had een soort van krab-karton gekocht met de afbeelding van een sardineblikje. Leuk maar toch wel behoorlijk prijzig. De eerate dagen waren de katten nieuwsgierig. Verder doen de katten er niet veel mee.

Snelle en correcte levering van goede producten

Onlangs overgegaan op het nat voer van Almo Nature, wat mijn hond heerlijk vindt; de brokken van Imby eet hij wel, maar iets minder enthousiast. Overigens is mijn hond wel een hele kritische eter (of beter: verwende eter).

Mijn bestelling correct geleverd binnen 2 dagen

Goede producten, snelle levering, kortom: TOP!!!

Goede producten, ruime keuze. Snelle levering & updates

Snelle levering en kwaliteitsvolle items voor onze hartendieven

Goede ervaring

Duidelijke website. Mijn bestelling is vlot en netjes geleverd.

Overzichtelijke website met heel handige en mooie spulletjes.

Leuke website om te bezoeken en de spulletjes te bekijken. Bestellen verliep zonder problemen net als de bezorging. Ik zal zeker nog eens wat bestellen hier.

‘Leuke spullen en uitstekende service!

Bij de kattenmand ontbrak het kussen: na melding via mail werd direct een nieuwe opgestuurd. De mand zonder kussen mag ik gewoon houden! Dat noem ik service! De 2e levering werd toen ik niet thuis was gewoon in de regen aan de deur gezet. Dat kan dus wel beter. Gelukkig was de inhoud ingepakt in plastic en was de mand droog gebleven.

Goede kwaliteit en service!

De hondenmand die ik besteld had is prachtig. Het duurde iets langer qua levering maar dat kwam door de drukke rond de feestdagen. Max&Luna communiceert hier dan goed over zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Het was heel snel binnen en mijn pup was heel blij

Mijn pup was heel blij en kauwt er dagelijks op

Prima spullen snelle levering

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.