Mooie kwaliteit en snelle levering

Badcape hond besteld. Deze is van goede dikke kwaliteit.

Hond helemaal blij met zijn kerdtkados

Speeltje met piepje gekocht voor onze 50 kg zware berner. Hij was helemaal happy. Tevens een paar kauwstaven gekocht. We hadden een vrolijk hondje.

West Paw Zwig Zogoflex fantastisch

Onze twee Rottweilers spelen er met veel plezier mee. Veel speeltjes gaan gauw stuk maar dit speeltje is nog steeds heel. Onze jongste hond van 2,5 jaar verdedigd de stok met haar leven. Echte aanrader.

Goed, snel en kwaliteit.

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Goede kwaliteit

Heel tevreden

Snel

De artikelen zijn tijdig geleverd.

Snel en correcte service

Alles tip top in orde

Prima, snelle levering

Kende jullie eerst niet maar zal zeker nog weer bestellen. Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Excellent service

Our dog loves the products, especially the puzzle. The customer service and delivery was great. Only complaint is the amount of plastic protection in the shipment, it would have been nice if it was avoided.

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering, netjes verpakt

Nvt

Zeer leuke producten netjes en snel geleverd

Ik kan Max&Luna zeker aanraden op mijn ervaring. Onze eerste bestelling waren 2 krabkarton producten. Na een simpele doorloop van de bestelling werden we netjes op de hoogte gehouden van het verloop. Van betaling ontvangen tot pakket afgeleverd. Ook tijdens de feestdagen besteld en niks gemerkt van drukte. Pakketen kwamen op tijd aan. Leuke producten netjes en op tijd geleverd.

Goed!

Goed product en snelle verzending

Vlotte verzending en levering!

Aan te raden. Alles was snel verzonden en geleverd.

Artikel voldoet volledig aan de verwachtingen. Netjes op tijd geleverd.

Türe hat nicht gepasst, Rücksendung problemlos

Da die Katzentüre nicht gepasst hat, haben Max & Luna sie wieder zurückgenommen und den Kaufpreis erstattet. Ich bin sehr zufrieden.

Verkeerde kleur, te grote doos met veel opvul plastic

Ik bestelde een zwarte snake van district 70, ik was erg blij deze te vinden want hij is overal uitverkocht in het zwart. Helaas werd er een witte geleverd en ook nog eens heel vervelend verpakt in een veel te grote doos met erg veel opvul zakjes van plastic Hier word ik niet blij van

Snelle levering, goed product.

Het pakje was snel geleverd en ook nog zonder verzendkosten boven €20.

Tweede keer juiste bestelling.

Ik heb drie producten besteld waarvan er 1 maar in orde was. De ander was de dop vanaf waardoor de spuitmond is gaan lekken. Ook is er product helemaal niet geleverd. Nadat ik een mailtje heb gestuurd kreeg ik binnen een aantal dagen de andere producten alsnog opgestuurd, erg fijn!

zeer goed

Goede service en mooi product onze viervoeter is er erg blij mee

Heb twee hondjes en ik vindt het super fijn om nu samen te wandelen

Zeker aan te raden

Het is een mooie mand , de hond is er blij mee!!goede kwaliteit!

Had een product gekocht waar een fout in zat, waarschijnlijk fabriek fout! Zij namen na een klacht hierover contact met mij op en na 1 dag was het prima en keurig opgelost. Dat is pas service en luisteren naar de consument! Blij mee dus een goede beoordeling van mij.

Goede informatie, snelle levering

Mand besteld zoals beschreven. Gemakkelijk en goede site. Zeker voor herhaling vatbaar.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.