Mooi product

Mooi product

Product, kattendoorgang, was stevig verpakt met de nodige uitleg en hulpstukken was het in een mum van tijd geplaatst. Alvast bedankt voor de snelle en betrouwbare service.

Prachtige, degelijke hondenbench

We zijn erg blij met deze reis bench, ons hondje slaapt er lekker in en neemt toch deel aan alles en dat is de bedoeling! Mooi design, makkelijk verstelbare openingen. Prima aanschaf, niet goedkoop maar het geld zeker waard!

Snel!

Snel en goed

Good quality and received very fast!

Very happy with the order. We got the Duurzaam speelring and the Maelson hondensnacks and our dog Juna loves it!

Levering nu goed en twee pakketten ontvangen

Na vermelding dat het pakket niet geleverd was, nu binnen een paar dagen twee pakketten ontvangen

snel en goed!

Goed degelijk hondenspeelgoed

Bijna al het speelgoed is “hufterproof”

Vlotte levering, leuk product!

Het 2-in-1 krabmeubel (kubus Treasure) Is erg stevig en heeft een leuk design. En hij valt erg in de smaak bij onze kitten!

Mijn kat is er blij mee dus ik ook.

Mijn kat, Mauz, dook vrijwel meteen in de kartonnen doos/krabpaal. Deze staat ook veel leuker dan een gewone kartonnen doos.

Inlegkussen mand wat te klein

Redelijk dure mand en het inlegkussen is wat te klein.

Fijne site en snelle levering

Lekker makkelijk bestellen en super snel geleverd

Goede webshop

goede zoekfunctie, veel keus, goede prijzen

Goede service, snelle levering

Helaas was het jasje wat ik gekocht had te groot voor ons hondje maar het zag er degelijk en mooi uit. Ook goed ingepakt en snel geleverd.

Service is top!

Ik had het verkeerde maat besteld, ik mocht mijn product terugsturen en een nieuwe bestellen. Deze had enige vertraging dus ze hebben mij nog in de volgende dag een nieuwe opgestuurd.

Leuke aanbieding voor leuk jasje

Goede service, snelle levering! Ook een probleem was snel opgelost. Echt fijn bedrijf met mooie producten. En mijn hond vind de becobal ook geweldig:)

Alles uitstekend

Mega snel in huis, helemaal top.

Goed materiaal!

Producten zijn erg sterk

De bestelde producten waren snel binnen en voldoen aan de verwachting. Helaas werd het in een enorme doos geleverd (had in een formaat schoenendoos gepast) met daarin een enorme hoeveelheid plastic. Dit weerhoud mij er van om nog een keer wat te bestellen.

Mooie kwaliteit

Zeer positief, mooi geleverd en prima kussen ,

super

goede ervaring...

Vlot en goed

Vlotte levering. Dagje later dan verwacht maar prima en goed verpakt. Prijs dik in orde. Tevreden.

zeer degelijke transsport benche

Ik vindt hem wel wat zwaar om te voet naar de hondenschool te gaan maar ik heb er al iets op gevonden !

Fijne snelle service

Prima kwaliteit, goed productassortiment. Hele blije hond.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.