Doen wat ze beloven: snelle levering

Producten voldoen goed

Volgende keer weer

Mooie site en supersnelle levering

Supersnel

Zondagavond besteld en maandagochtend in huis! Zo snel rijd Verstappen niet eens

Bestelling snel in huis met kado

Zeer tevreden over geleverd produkt

Ik kwam toevallig op de site van Max&Luna terecht. Ik zocht wat dingen voor onze katten Bodo en Missy. Laat ik nou bij Max&Luna vinden wat ik zocht. Door de aantrekkelijke en overzichtelijke site vond ik direct wat ik nodig had. Ik bestelde wat later op de zondagavond, maar kreeg toch al op maandag mijn bestelling geleverd!!! Supersnelle levering en goed verpakt!!! Ik blij en Bodo en Missy blij <3 <3 <3

Greenfield shampoo besteld. Werd snel geleverd en is een uitstekend product voor onze langharige honden.

Bestellen en verzending verliep prima. Zorgvuldig verpakt! Ik werd nieuwsgierig naar de site! (ik had besteld bij Fonq). Wat n keuze !

Fijne service!

Goede ervaring met de klantenservice ivm niet kunnen bestellen van een artikel! Top geholpen!

nog nooit zo snelle service meegemaakt

de wigzi dual doggie is een echte aanrader! moet niet meer jongleren met de leibanden.

Snelle service en goed product

De wigzi dual doggie is een super product. Hebben sinds kort een derde hondje en met deze lijn loopt het heel makkelijk. Honden kunnen voor elkaar langs lopen en de wigzi draait dan zelf mee. Af en toe moet je het draaisysteem even aantikken zodat hij goed mee draait, maar in de meeste gevallen gaat alles zelf. Echt een uitkomst. Wij twijfelden eerst omdat er een recensie stond dat kleine hondjes de lijn niet uit kunnen trekken. Onze chihuahua pup van 2.5kg kon er met gemak aan lopen en hoeft helemaal niet zijn best te doen om de lijn uit te trekken. Conclusie dat deze lijn dus ook zeer geschikt is voor kleine hondjes. Onze twee volwassenen chihuahua's lopen er met veel plezier aan.

In de avond besteld En volgende dag in huis Super warme jas voor mijn amerikaanse stafford Top service

Super snelle levering en heel fijn en mooi product.

Mooie design krab ‘paal’.

Mijn oude versie was toe aan vervanging. Toen en nu heel blij (ook de katten). Mooi design die in het interieur blend. Heel blij en tevreden. Debby Sapthu

Leuke producten snel geleverd!

Super leuke producten voor onze kitten besteld, ze waren de volgende dag keurig bezorgd, super

Opzich goed maar vrij prijzig

Ik dacht dat de speeltjes groter waren dan werkelijk zijn. Daardoor vind ik het vrij prijzig.

Snelle levering!

4LazyLegs draagzak besteld en de volgende dag meteen in huis! Top!

Mooi product snelle levering verkeerde kleur…….

Ben blij met het product is echt mooi maar had donkergrijs besteld en licht grijs gekregen. Heb geen zin in terugstuur omruil gedoe dus besloten om ze maar te houden. Qua product zeer tevreden. Gr Martin

helemaal goed

niets op aan te merken.

Super snel, mooie producten!

Snelle service!

Snel geleverd en goeie deal !

Mooie prijs voor een kattenluik met chipherkenning . Dag na de bestelling al om 08:00u bezorgd . Top !

Snelle respons op gestuurde mail betreffende betaling. Correcte afhandeling van de bestelling.

Leuke knuffels maar al na 1 dag stuk

De knuffels die ik kocht zouden langer meegaan dan andere knuffels maar na 1 uur waren de piepjes er al uit en kon het in de prullenbak. Helaas

super mooie en duurzame producten

Top dat de producten van Beco duurzaam zijn, dit is de toekomst. Verder zien de producten er leuk uit, leuk als cadeautje aan mijn vriendin met een puppy :) Snelle service.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.