Too!

Leuke internetsite en snelle levering.

Super service

Kapot product ontvangen En dat werdt super netjes en snel opgelost

Helemaal goed

Goede service en snelle levering.

De bestelling werd zeer snel geleverd. Echt top.

Snelle levering en makkelijk bestellen

Prima product gekocht wat makkelijk te bestellen was.

Snelle levering, duidelijke service

Wij hadden een bench gekocht voor onze pup, die achteraf 2 maten te groot was. Deze hebben we terug moeten sturen, nadat het binnen een dag al was geleverd. Snelle afhandeling van een retour, ontzettend snelle verzending en alles heel duidelijk uitgelegd op de site. Ik zou zeker opnieuw hier wat halen!

Zeer tevreden over producten en service!

Goede kwaliteit van de bestelde producten levering zoals vermeld. Ik ben tevreden.

perfect

Goede service, geweldige kwaliteitsproducten!

Great experience

Happy with the product and delivery. Totally recommended

Het artikel is grappig, jammer 2 van mijn katten is maar geinteresseerd

Mooi product alleen het in elkaar zetten ging niet eenvoudig.

De bench is mooi en top! Alleen het in elkaar zetten was een ramp. Het leek wel of de buizen te lang waren.... Op YouTube ziet het er echt eenvoudig uit maar de praktijk was anders. Mijn vrouw lukte het niet! Zelf heb ik veel kracht moeten zetten en op het punt van opgeven / terugsturen lukte het zowaar. Kracht zetten is nooit goed want als het breekt heb je dat zelf gedaan. Dit was dan oom op het randje.. Zijn er blij mee maar zomaar even weer inklappen dat gaat het niet worden, helaas.. Wellicht lastig qua vervoer dadelijk, maar goed. Onze pup komt er aan dus we hebben een bench nodig.

Ik ben met product van Max&Luna zeer tevreden.

Snel & gemakkelijk

Geen al te grote webshop, wat het voor de twijfelaars wel makkelijker maakt :) De levering verliep super snel! Goede service.

De producten op de foto's zijn mooier.

De hondenbak miste 2 'rubbertjes' en was veel te groot. Het kattenbakje zo licht dat de kat het met z'n pootje gewoon omkiepert. En geen retourformulier aanwezig.

Super snel

Alles correct en snel binnen gekregen. Ben erg blij met de originele spullen.

Gewoon goed

De producten zijn goed en worden snel geleverd. Helemaal tevreden en geen klachten.

Goed product

Mijn berner sennen trekt erg hard aan de lijn. Daarom was ik op zoek naar een tuig waarin dat wat minder zou zijn. Het tuig is van erg goede, en stevige kwaliteit. Ook is de kleur erg mooi! Het is voor mijn hond best even wennen, maar het voorkomt wel enigszins dat hij niet zo hard trekt. Al met al ben ik zeer tevreden over dit tuig, en mijn hond ook!

ik ben heel blij !

Wat een fijne webshop , met ruime , leuke mooie keuze . En hele snelle levering . Kortom helemaal top.

Zeer snel bezorgd. En goed van prijs.

Helemaal tevreden met de draagzak tm 7kg

Fijn stevig materiaal. Ons hondje van 4 mnd (3.5 kilo) slaapt heerlijk in de draagzak terwijl ik boodschappen doe of een lange wandeling maak. Echt een aanrader!

Vlugge service

Netjes en snel geleverd. Top!

Snel en precies als afgebeld

Sérieux et rapide !

Commandé le dimanche début d'après midi et expédie en fin d'après midi. Reçu le mardi en France. Très bien emballé. Je recommande +++ Thanks !

Onwijs snelle levering en goedkoop

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.